Kaunis tapaslautanen


Tapas- tai juustolautanen on ehkä helpoin ja nopein tapa saada pöytään hyvää  ja näyttävää tarjottavaa ilman kokkailua.  Laitan usein tapaksia kesällä kotona terassille tarjolle ja tietysti  myös terassilla Espanjassa Casa Mimissä  on aina pientä purtavaa iltaisin.


Tähän tapaslautaseen valitsin kolmea eri lempijuustoani eli tuhkaraitaa, sinihomejuustoa, manchegoa ja vuohenjuustoa. Lisäksi chorizoa ja muita erilaisia makkaroita, keksejä, oliiveja, hedelmiä, hilloa ja artisokkatahnaa sekä patonkia.  

Asettelu on tietysti tässä puoli ruokaa ja hedelmät antavat ihanan lisän ja värin. Tämä voisi olla  kiva lisä vaikka vappupöytään, nyt kun vietämme vapun kotioloissa.


 Sitten vaan astetta fiinimpi kotiasu päälle, niin kotioloissa oleilu saa heti hieman juhlavamman tunnelman.

Tämän tarjoilun toteutin kahdelle työkaverilleni, joiden kanssa temme illan tiiviisti yhdessä töitä ja siirryimme sieltä suoraan meidän vierasmajaan. Pieni ja niin tärkeä hetki nykytilanteessamme.13 kommenttia

 1. Ihana herkkulautanen <3 Oikein ihanaa vappua sinulle Sari ja kivaa iltaa ystävien kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva laittaa välillä pöytä koreaksi ja tämä onkin aika helppo toteuttaa. Kiitos samoin Outi <3

   Poista
 2. Sun asu ja tapakset ja kaikki, kaikki on tässä postauksessa niin kaunista. Toivottavasti oli oikein ihana vappu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia <3. Tyttäreni on oikea taiteilija, kun osasi niin ihanasti asetella kaikki tarjolle. Pitää seuraavaan kertaan ottaa mallia. Ihanaa viikkoa <3

   Poista