Väriä ja hehkua ByRaili -sarjalla

 *tuotteet saatu


Hesarissa oli aiemmin juttu meikkitaiteilija Raili Hulkkosesta otsikolla "laita edes huulipunaa". Olen ihan samoilla linjoilla hänen kanssaan. Tai jos ei sitä huulipunaa, niin laita edes hiukset ja pientä muuta ehostusta, koska pelistä katsova hieman freesimpi ilmestys pitää mielen virkeämpänä.

Olen nyt pikkuhiljaa opetellut kirkkaamman huulipunan käyttöä ja viimeistää nyt, kun sain kokeiltavaksi ByRailin huulipunia,  mikään ei saa enää palaamaan vanhaan.


Sain testiin myös tämän tyylikkään sarjan muita tuotteita.  Sarja on suunniteltu aikuiselle iholle. Ja Raili Hulkkonen varmasti tietää, mitä suomalaisen naisen iho tarvitsee. Ilahduttavaa on, että  esimerkiksi meikkivoide on kevyt eikä liian peittävä, joten sillä saa luonnollisen kauniin ihon. Sarjasta löytyy myös pohjustusvoide sekä korostusvoide, jolla saa lisää hehkua iholle. Näiden lisäksi sarjassa on runsaasti muitakin tuotteita, esimerkiksi puhdistukseen.

Huulipunissa omat, kuvissa näkyvät sävyt ovat coral, rose ja red. En osaa sanoa, mikä on oma suosikkini, koska kaikki ovat niin ihania.  Ja koostumus näissä on ihanan pehmeä.

Alla siis hieman kotityyliä punalla piristettynä.
huulipunan sävy coralhuulipunan sävy ros


huulipunan sävy red


Sävyistä kuvissa keskimmäinen eli rose on ainakin aika perusvarma punainen, joka varmasti sopii monelle. Löytyikö teille omaa suosikkia?

Pieniä, ehkä mitättömiäkin asioita, mutta kyllä minä kovasti odotan, että saan laittaa taas  huoletta vihkisormukset sormeen, uudet korvakorut korviin ja punaa huuliin. Kaivaa kaapista ne jo melkein unohtuneet kevätvaatteet.6 kommenttia

 1. Sinulle sopii todella hyvin tuollaiset punaisemmatkin sävyt huuliin <3 ByRaili meikeistä olen kuullut vain hyvää sanottavaa.
  Ihanaa pääsiäistä sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Ajatella, että tähän ikään piti elää, jotta opin käyttämään punaista :)
   Ihanaa pääsiäistä <3

   Poista
 2. Ïhania kuvia ja todella upeita tuotteita nämä Railin kosmet, Raili on niin pro. Mahtia vielä, että on Helsingissä tehty. Nuo punat kyllä kiinnostaisi myös, testannut ihonhoitoa ja sy-voide on yksi mikä kiinnostaisi, metsästän aina sitä maailnan parasta sy-voidetta, koska omat atooppiset luomet niin haastavat.

  Vitsi nuo punien sävyt on upeat sulla ja kaunis kuin mikä olet. <3

  Sydämellistä pääsiäistä ihana Sari. <3

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Tiia ❤️. Punat on kaikki niin ihania. Odotan kyllä innolla, että saa lähteä ihmisten ilmoille punatuissa huulissa. Ja kaikki sarjan tuotteet, mitä olen kokeillut, on ihania ❤️

  VastaaPoista
 4. Upea sinä ja tuo Railin sarja on kyllä ihan luksusta. Sinulle sopii ihan täydellisesti tuo kirkas punainen huulipuna, upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Kyllä punainen ihanasti piristää. Ja tykkään niin paljon ByRailin tuotteista, todellakin luksusta ja plussaa tyylikkäät pakkaukset <3

   Poista