Kun nettitilaus ei mene ihan putkeen

Oletteko sattumalta törmänneet hulvattoman hauskoihin mekkotilauksiin netissä. Tilauksiin, jotka eivät menneet ihan putkeen. Hääpuku onkin pelkkää harsoa ja kaikkea muuta huvittavaa ja outoa. Itselläni ei onneksi ole kokemusta kovin vakavista hutiostoksista vaatteiden suhteen, muutamaa lukuunottamatta. Mutta nyt on pakko jakaa yksi sisustusnettishoppailu, joka ei mennyt ihan niin kuin piti. 

Frida Kahlo on minun yksi suosikkihenkilö ja idoli. Minulta löytyy Fridan kirjoja, tauluja ja muutama T-paita. Kun löysin netistä mielestäni ihanan pienen patsaan, joka oli samalla kynttilänpidike, oli se tilattava. Hämmästys oli suuri, kun tämä odotettu patsas saapui kotiin. Fridaa se ei ollut nähnytkään, eikä se myöskään ollut kynttilänpidike. Ajattelin tyytyä tähän saapuneeseen maanantaikappaleeseen, koska olin jo omalla tavallanin kiintynyt tähän Elisabethiksi kutsumaani patsaaseen. 

  Lopputulos oli kuitenkin se, että patsas meni vaihtoon, koska Frida vastaan (tuntematon) Elisabeth... Ja onko tämä nykyineenkään aivan kuvan mukainen. Mutta tähän on tyytyminen, koska jokainen kuulemma tehdään käsityönä.
Tuotekuva ja saapunut tuote

Terveiset vaan sille, joka omin kätösin tämän edellisen teki. Olen kuvaa katsoessa nauranut niin monet kerrat. Mainittakoon, että tilasin tämän tuotteen Love Warriors -nimiseltä firmalta. Kaikkiin muihin tuotteisiin olen ollut erittäin tyytyväinen. Myös tämän asian tiimoilta asia hoidettiin mallikkaasti. 

Tähä loppuun vielä Kahlon viisaat sanat: 

 "Life is either a daring adventure or nothing" 

 Ihanaa viikonloppua<3

8 kommenttia

 1. OMG! Tuosta sinun ensin saamasta patsaasta ei todellakaan tunnista, että se esittää Frida Kahloa. Vaikka jokainen patsas on uniikki niin pitäisihän niiden kuitenkin muistuttaa esikuvaan eikä jotain aivan muuta henkilöä. Uskon, että harmitus oli valtava! Ystäväni tilasi nyt keväällä puhvihihaisen paidan jostain verkkokaupausta ja sen piti olla puhtaanvalkoinen ja puuvillaa. Hän sai lasten kokoa olevan paidan, joka on kellertävän valkoinen eikä puhvihihoista tietoakaan. Yritys ei vaihda eikä hyväksy palautusta. Kurja juttu vaikka tuote ei juuri mitään maksanutkaan.

  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ystävän tilaus kuullostaa kyllä painajaiselta. Onneksi tämä oma kokemus ehkä nauratti enemmän kun harmitti. Ihanaa loppuviikkoa ❤️

   Poista
 2. Tilaat Fridan ja saat Elisabethin. Harmittava juttu. Minua kuitenkin vähän hymyilyttää, kun katson Fridojasi. Taiteilijalla on ollut aikamoinen vapaus tehdä näitä. Näköispatsaita eivät ole. Mutta joka tapauksessa kiva kynttilänjalka.
  Iloisia kynttilähetkiä fakefridan kanssa 🌟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä on taiteilija laittanut omaa näkemystään rutkasti, mutta sellaista se taide on 😉

   Poista
 3. Voi itku sentään miten hassu juttu, sori naurattaa täälläkin. Mutta hei hieno silti. <3 Ihanaa sunnuntai illan jatkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä asiasta on iloakin ollut, eihän tuota ekaa kappaletta voi hymyilemättä katsoa. Ihanaa loppuviikkoa ❤️

   Poista
 4. "Life is either a daring adventure or nothing"
  Todellakin, todellakin! :D Olen nähnyt netissä epäonnistuneita mekkotilauksia, mutta tämä oli jo ihan omaa luokkaansa :D Toki Elisabeth on hieno, mutta kun Fridan tilasit <3 Kauniita syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se nettitilaaminen kyllä aikamoista riskin ottamista 😁. Kiitos, samoin sinulle aurinkoisia syyspäiviä ❤️

   Poista