Perintökoru ja juhlatyyliä

Elokuun lopussa oli paljon juhlia ja myös meillä järjestettiin yhdet. Meidän nuorimmainen pääsi ripille ja niin kuin kaikki ihanat nuoret, oli hänkin juhlansa ansainnut. Valitettavasti emme uskaltaneet suositusten vuoksi järjestää niin suuria juhlia kun olisimme halunneet.


Valkoinen jakku ja hame -yhdistelmä toimii erinomaisesti päivällä järjestettäviin juhliin. Koruna valkoisen jakun kanssa käytin ihan ensimmäistä kertaa rintaneulaa, jonka olen perinyt omalta mummoltani. Aikoinaan sen saatuani ei ensimmäisenä mielessä ollut ottaa sitä käyttöön. Mutta näin aika muuttaa ajatuksia ja mieltymyksiä ja nyt se sopi mielestäni täydellisesti rippijuhlan teemaan.

Toinen klassinen ja ajaton asun on tummansinen satiinimekko.
Jos sattuu olemaan hieman epävirallisemmat juhlat ja kaapista löytyy kiva, mutta ehkä liian paljastava mekko, tulee valkoinen jakku taas apuun. Minulla on ollut Odd Mollyn mekko on vuosikausia, se on niin kaunis, etten ole raskinut siitä luopua. Olen käyttänyt sitä Espanjassa ja Portugalissa, mutta jostain syystä Suomessa en ole osannut käyttää. Mutta valkosisen jakun kanssa ehkä. Ja ehkä sitten kun kaikki tämä helpottuu ja voi juhlia huoletta. Silloin on aika pukea paljetit, rimpsut ja kaikki mahdollinen.

Jakku ja hame NeoNoir
Mekko By Malene Birger
Kengät Dinsko


6 kommenttia

 1. Sulla on kyllä kaapissa kaikkea kivaa ja niin näyttävää; viimeisenkin kuvan rimpsumekko on valloittava!
  Mulla on tismalleen samanlainen valkoinen jakku, mutta Zaran.
  Ja tutunnäköiset korvikset killuvat korvissa - muisto kivasta kaupasta Nizzassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. His, meidän pitää aika tarkistaa ennen treffejä ettei laiteta samaa jakkua päälle, koska se olisi hieman outoa vaikka samanlainen tyyli meillä onkin :). Odd Mollyn mekko on kyllä ehtaa vintagea ja taitaa pysyä vaatekaapissa aika <3

   Poista
 2. Aivan upeita asukokonaisuuksia ja ihana koru <3 Näytät upealta kaikissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Korut joissa on tunnearvoa, ovat kyllä parhaita <3

   Poista
 3. Kaunis koru, sopii asuihin hyvin. Tunnearvo on tärkeä, ajan myötä monet esineet kasvavat tunnearvoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja juuri näin, tunnearvo tekee esineestä arvokkaan. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista