Tunnelmaa keittiöön taululla

Yhteistyö/taulu saatu/Photowall

Keittiöön voi mielestäni hyvin tuoda samoja sisustuselementtejä kuin olohuoneeseen. Asioita, jotka tekevät tilasta kodikkaan.
Näitä ovat esimerkiksi taide, kasvit ja kirjat. Kun keittiöstä on kyse, niin luonnollisesti ne ovat keittokirjoja, joita rakastan. Koska yrtit eivät tahdo kestää virkeänä muutamaa päivää pidempään, niin keittiöön sijoitetut viherkasvit tuovat toivottua vihreyttä.Olin myös jo hetken etsinyt keittiömme seinälle sopivaa taidetta. Vielä vastaan ei ole tullut maalusta, joka olisi puhutellut minua ja sopinut keittiöömme.
Kun sain  mahdollisuuden testata Photowallin tarjontaa, ongelma ratkesi. Photowallin valikoimissa on tapettien sekä julisteiden lisäksi canvastauluja. Taulun valintaa helpotti huomattavasti se, että sen pystyy tilaamaan omien mittojen mukaan, juuri suunniteltuun tilaan sopivaksi.

photowall alennuskoodiOlisin voinut valita ehkä hieman räväkämmänkin teoksen, mutta valitisin nyt tämän hennon vaaleanpunaisen canvastaulun, joka sopii hyvin vaaleanharmaaseen seinään ja muutenkin asuntomme värimaailmaan.

Juuri nyt onkin sopiva aika sisustaa ja valmistella kotia pimeiden ja tunnelmallisten syyspäivien varalle.
Jos kiinnostuitte näistä canvastauluista, niin käykää kurkkaamassa Photowallin  sivuilta. Sieltä löytyy siis kaikkea muutakin kivaa ja inspiroivaa.
Koodilla casamimi25 saatte myös 25%  alennuksen Photowallin kaikista tuotteista. Koodi on voimassa 25. lokakuuta saakkaIhania tunnelmallisia syyskuun päiviä <3

4 kommenttia

 1. Todellakin - keittiöhän on toinen olohuone! Sanoisinpa että meillä jopa ykkösolohuone ;)
  Taulu ja sen väri näyttää hyvinkin olevan "Sinun näköinen" - hyvä valinta siis.
  Iloa syyspäivään toivottaen, Celia C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️. Kyllä hyvin menee omaan tyyliin ja keittiö tosiaan on usein se eniten käytetty huone, joten on kyllä tärkeää että siellä myös viihtyy. Ihanaa loppuviikkoa ❤️

   Poista
 2. Taulu tosiaan tuo ryhdikkyyttä tilaan kuin tilaan. Minusta tauluvalintasi on täysi kymppi, tykkään sen hennosta värityksestä.
  Ihanaa tiistaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi ❤️Kiva kuulla, että tykkäät. Ihanaa loppuviikkoa ❤️

   Poista