Ihanimmat toppavaatteet

Nyt kun vihdoin  lunta tulee oikein kunnolla, on ihana pukeutua asiaan kuuluvalla tyylillä eli lämpimillä ja mukavilla toppavaateilla. Onneksi senkin voi tehdä suhteellisen tyylikkäästi vaikka hameella.

Toppahame on talvella todella nerokas vaate. Sen voi pukea vaikka hieman juhlavamman hameen päälle ulkona liikkuessa. Minun hameessa on sivulla vetoketju, jonka saa kokonaan auki, joten hame on helppo ja huomaamaton ottaa pois sisälle siirryttäessä. Tai hametta voi pitää tietysti ulkoillessa ja kaupungilla. Thermolegginsien kanssa tämä pitkä hame on ihanan mukava ja lämmin. Tai toisaalta ihan koiran kanssa kävelylle lähtiessä ulkoiluhousujen lisänä, jos on oikein kova pakkanen ja tuuli.



musta pitkä toppahame

toppahame


Katukuva on talvella täynnä mustia vaatteita ja itsekin siihen  usein päädyn. Ja  kieltämättä tämä toppahame onkin varmaan paras juuri mustana.

Mutta toppatakin kanssa päädyinkin hieman räväkämpään väriin, väriin joka toivottavasti piristää pimeinä iltoina. Takki on niin muhkea ja lämmin, etteivät pakkaset haittaa nyt yhtään.

Nelson taas on niin huono vaatteiden kanssa, että hänen kanssaan on pidättäydytty vaan ihan tyylikkäissä perusväreissä maltillisesti. Mutta tämä sopii vahalle herralle mainiosti, luulisin.


pinkki toppatakki



Löytyykö teiltä toppahameita? Tai onko koskaan tullut vastaan ja olette miettineet käyttöä? Minä olen aivan ihastunut ja voin kyllä lämpimästi suositella.

Itse en meinaa tässä kyseisessä hamosessani pysyä, olen niin onnellinen ja innoissani kun saan vihdoin  huomenna koronarokotteen ja voin edes hieman huokaista helpotuksesta.

Ihanaa alkanutta viikkoa, pysykää terveenä <3


toppahame: Everest

toppatakki: Gestuz

kengät: Gabor ja Sorel


2 kommenttia

  1. Ihana pinkki takki ja hei toppahamonen on kiva. <3 Pitkäkin malli voisi olla ihanan lämmittävä, mutta tuo on tyylikäs. Ihanat kuvat Sari ja kivaa lumimyräkkäviikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toppahame on kyllä kiva, ihan vaikka kaupungilla. Ja kiitos, lumimyräkkä onkin ollut ihan järkky varsinkin kun on sattunut olemaan hieman ekstra-ajeluja juuri silloin, huh... Ihanaa pakkasviikkoa <3

      Poista