Parhaat vitamiinit iholle

 

vitamiinivoiteet iholle
*Yhteistyö/osa BTB13-tuotteista saatu

Tammikuu on aina ollut minulle rauhoittumisen, lepäämisen ja itsestä huolehtimisen kuukausi. Tammikuussa on jotenkin pysähtynyt ja odottava tunnelma. Tämä korostuu tänä vuonna tietysti vielä vahvemmin. Kaikki sosiaalinen elämä on pysähtynyt ja kalenteri näyttää tyhjää. Olen saanut jo ensimmäisen koronarokotuksen ja nyt odotan helmikuun alkuun toista rokotusta. Odotellessa on täydellinen aika siis rauhoittua, hoitaa ihoa ja terveyttä, tankata vitamiineja tulevaa kevättä varten. Kääriytyä ihanan lämpimään, kahisevaan, unelmanpehmeään untavapeittoon ja uppoutua kirjojen maailmaan.

Olen myös opetellut juomaan vihreää teetä. Ja vain sen vuoksi, että sen sanotaan olevan terveellistä.   En voi sanoa tykkääväni erityisemmin vihreästä teestä mutta esimerkiksi Pukkan teet hyvin haudutettuna ovat ihan maistuvia. Nyt tehtävälistalla on vierailla teehen erikoistuneessa liikkeessä. 

Muun terveellisen elämän ohessa olen tankannut myös ihooni niitä niin tärkeitä vitamiineja. 

Sain testiin jo aiemmin syksyllä suomalaisen  BTB13-tuotesarjan vitamiinivoiteita, joita olen nyt käyttänyt  aktiivisesti muutamia kuukausia.  Aloitin ensin aamuisin Vitamin B3 10 % Active voiteella ja sen loputtua siirryin Vitamin C triple Active -voiteeseen.  Iltaisin   Vitamin A Active aloittaen ensin 0.5 % vahvuudesta ja sen jälkeen siirryin 1 % vahvuuteen.  A-vitamiini on hyvä aloittaa asteittain, jotta iho tottuu siihen. Minulle A-vitamiinituotteet ovat olleet käytössä aiemminkin, joten en pelästynyt pientä ihon kuivuutta A-vitamiinia aloittaessa.  BTB13-sarjan vitamiinien luvataan uudistavan silottavan, tasapainottavan ja kosteuttavan sekä edistävän ihon kollageenin tuotantoa. Juuri sitä mitä ihoni tarvitsee.

Koska A-vitamiini sekä jokapäiväinen maskin käyttö selkeästi kuivattivat ihoani, ostin puhdistusaineeksi saman sarjan puhdistusöljyn. Puhdistusöljyn jälkeen iho ei ole ollut yhtään kiristävän eikä kuivan tuntuinen. Ja nyt kovillakin pakkasilla iho on kosteutetun tuntuinen. Ja koska sarja valmistetaan täysin Suomessa, halusin vaihtaa myös ripsiseerumin heidän seerumin. 

Loppuun vielä täysin meikitön ja käsittelemätön kuva ihostani.  Lapsuuden kesät, nuoruuden etelänmatkat, ilman suojavoiteita tietysti, ne kaikki ovat tehneet omat jälkensä kasvoihin puhumattakaan kertyneistä vuosista, joita on hyvin runsaasti...

Odottaessa toista tyttöämme sain auringonvalosta myös hormonaalisen pigmenttiläiskän vasempaan poskeen. Tämä on sitkeän hoitamisen tuloksena häipynyt melkein olemattomiin, ilman meikkiä sen vielä  huomaa, mutten muuten huomaamaton. Oikotietä onneen tässäkään asiassa ei valitettavasti ole. Mutta tämä vitamiinikombo on siihen juuri täydellinen.

 

BTB13 on siis täysin suomalainen, patentoitu yhdiste joka aktivoi ihosolujen uudistumista. Tämä on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13 hoitotuotteissa. Jos kiinnostuitte, niin tuotteita on saatavilla kosmetologeilta sekä kampaajilta.  

Onko BTB13-sarjan tuotteet teille tuttuja? Ja olisi kiva kuulla teidän tammikuun mietteitä. Onko teillä joku ihana vinkki, millä hemmottelette ja hoidatte itseänne keskitalven pakkasissa?

Olen myös nyt jättänyt sokerin ja nopeat hiilarit hetkeksi kokonaan pois. Mutta helmikuu, se onkin sitten jo toinen juttu. Jos en nyt silloin vielä  pöydille lähde tanssimaan ja juhlimaan, mutta taidan silti poksauttaa kuohuvan auki rokotesuoja kunniaksi. Sekä palailla pikkuhiljaa normaaliin ja sallivampaan elämään ruokailun suhteen. Ihonhoitorutiinit toki jäävät samoiksi, niistä ei voi luopua.

 


2 kommenttia

  1. Minusta on ihanaa ottaa myös näitä hemmotteluhetkiä itselleni. Kyllä ihonhoito on ollut yksi ehdoton hemmottelujuttu itsellenikin. Sinä se näytät aina kauniilta, meikillä tai ilman <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi, olet ihana <3. Täytyy kyllä sanoa, että ihan aina sieltä peilistä ei katso niin hehkeä ihminen :) Mutta kyllä ihonhoito ja hemmottelut kannattaa ehdottomasti <3

      Poista