Inspiraationa kirkas punainen

Tällä kertaa teemana on punainen. Väri, jota rakasta, mutta sitä löytyy yllättävän vähän vaatteistani. Punainen on aika harvoin myöskään joulun väri meillä.  Mutta nyt valon lisääntyessä raikkaan punainen väri tuntuukin piristävältä. Punainen kynsilakka ja huulipuna on tietysti aina ja ikuisesti se ykkönen. 

 Google-kuvat näyttivat minulle muistoja kahden vuoden takaa, jossa olin punaisessa jakussa. Se näyttikin aika kivalta, joten jakku oli otettava käyttöön. Tällä kertaa ruskeiden housujen kanssa. Punainen ja ruskea onkin kiva väripari mutta toisaalta raikkaan valkoisen ja punaisen yhdeistelmä on minulle se mieluisin.


Tässä olivatkin melkein kaikki puhtaan punaiset asiani, jota minulta löytyy. Yleensähän minulla alkaa tammikuussa kaipuu hempeihin sävyihin. Mutta nyt vaan tämä punainen tuntuikin tosi kivalta. Miten teillä, miellyttääkö punainen, oletteko jouluna punaiseen kyllästyneet vai eikö vaan ole teidän väri?

 Laitetaan vielä se kahden vuoden takainen kuvakin, josta inspiraatio lähti.Ihanaa loppuviikkoa ja tammikuun loppua. Sille muuten voisin todellakin ottaa lasillisen kuohuvaa...

Kaikki vaatteet ovat jo aiemmin ostettuja, joten en laita merkkejä enkä ostopaikkoja, mutta toivottavasti värit ja tyylit inspiroivat.3 kommenttia

 1. Ihanaa punaista ja oma lempiväri. Toimii sulla täydellisesti ja punainen on niin tyylikäs tummien farkkujen tai beigen kanssa. Silkkaa täydellisyyttä kaikki.

  Kivaa loppuviikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
 2. Sinulle sopii hyvin myös punainen väri. Punaisen ja valkoisen yhdistelmä on kyllä ihanan raikas.
  Kaunista tammikuun viimeistä viikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
 3. Punainen sopii sinulle joten go for it girl! Itse rakastan nykyään punaista vaikka aikoinaan käytin sitä todella harvoin omassa pukeutumisessa. Myös punaiset huulet ja kynnet ovat minun juttuni nykyään. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista