Korresin ihanuudet nyt kauppareissulla

 

 *Korres Pure Greek Olive tuotteet saatu

Ihanaa alkanutta vuotta! Kiva, kun löysit tänne tänäkin vuonna.  Itselläni vuodenvaihteessa ei kuuluunut mitään rumpujen pärinää, ilotulitusta eikä kilistelyä vaan käperryin omaan pieneen pesään. Nyt lisääntyvä valo ja kaunis pakkassää saa pikkuhiljaa vedettyä minua pois kolosta.

Nyt on myös aika vuoden ensimmäisen postauksen. Postauksessa mennään toiveikkaana Kreikan ihaniin tunnelmiin.

Korres on lanseerannut Citymarketteihin PURE GREEK OLIVE-tuotelinjan tuotteet. Vuosisatojen takaa peräisin olevat kreetalaisnaisten kauneusrutiinit ovat olleet ispiraationa tälle tuotesarjalle. Ja nyt voi poimia nämä kuuluisien oliivilehtojen Koroneiki-oliiviöljyä ja oliivilehtiuutetta sisältävät tuotteet kauppareissulla. 

Kasvotuotteissa käytetään oliivinlehtien soluista tuotettua uutetta. Se on voimakas antioksidantti sekä ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ainesosa, joka myös rauhoittaa ja vahvistaa iho. Nämä ovat kuin tehty pakkasen kuivattamalle iholle.

Kasvotuotteiden lisäksi Pure Greek Olive -sarjasta löytyy runsaasti vartalonhoitoon  sekä hiustenhoitoon tarkoitettuja tuotteita sekä myös huulille löytyy omansa.




Korres pure Greek olive

Sattumalta myös kreikkalainen salaatti on kuulunut nyt alkuvuonna usein  ruokavaliooni.  Olen ihastunut pieniin taggiasche oliiveihin. Nämä tosin eivät ole kotoisin Kreikasta, mutta ei anneta sen nyt häiritä. 

Kreikkalainen salaatti on vaan aina niin ihanaa sellaisenaan tai lisukkeena. Tosin salaattia ei vaan pysty tekemään ihan saman makuiseksi kuin Kreikassa. Sain tämän tuotelähetyken mukana myös ohjeen salaattikastikkeelle, joka on nyt hyväksi todettu ja erittäin helppo valmistaa.


Korresin tuotteet Citymarketissa

Kreikkalainen salaatti






Täytyy vielä vinkata teille Korresin yhdestä minun lempituotteesta eli tuoksusta. Muistan, kun kävin ostamassa tuoksun ja tyttöni testasi sitä ensimmäisen kerran. Komenntti oli "kerrankin olet ostanut jotain muuta kun mummotuoksun" . Siitä lähtien tuoksua ovat käyttäneet teinit ja minä, ja se onkin kohta loppunut. Joten Citymarkettien lisäksi kannattaa käydä myös Korresin kivijalkamyymälässä Helsingin Lasipalatsissa tuoksuttelemassa ihania tuoksuja ja toki muitakin tuotteita.


Tässä teillekin vielä Korresin salaattikastikkeen ohje:

1 dl oliiviöljyä

1/2 dl punaviinietikkaa

2 tl dijon-sinappia

2 valkosipulin kynttä

1 tl oreganoa

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippura

Sekoita ja nauti. Helppoa ja hyvää.


Tänä vuonna lupaan (ainakin yrittää) jakaa teille paljon ispiraatiota kaikesta kokemastani. Ravintoloista, kauneudenhoidosta, muodista, sisustuksesta ja matkoista. Kyllä, todellakin aion matkustaa tämä vuonna, jonnekin missän en ole koskaan aiemmin käynyt ja tietysti käväistä monen monta kertaa kodissamme Espanjassa. Ei ehkä ihan vielä, mutta tänä vuonna...


2 kommenttia

  1. Tuo sarja on ihan huippu. Sopii muuten hyvin myös herkkäihoisille. Muistan aina kun tytär oli pieni ja hänellä oli allergioiden takia kutinaa ihossa, niin marokkolainen anoppini antoi oivan ohjeen, valelkaan tytön iholle oliiviöljyä. Se todellakin toimi ja kutina loppui :) Luotan siis oliivien voimaan!
    Ihanaista uutta vuotta sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oliivissa ihan takuulla on voimaa ja se kosteuttaa. Ihanaa, kun näitä todellakin saa nyt ruokaostosten lomassa shoppailla. Ihania ovat kaikki.
      Ihanaa uutta vuotta Outi, onpas mukava taas aloitella ja tehdä tästä toivottavasti todella hyvä vuosi <3

      Poista