Ystävänpäiväetkot Porvoon ihanissa kahviloissa

 aamiaisbrunssi porvoossa

Viikolla olevat vapaapäivät ovat kyllä tosi kivoja. Silloin on ihana suunitella jotain pientä ekstraa ja toisaalta viikolla on sopivan väljää ja hiljaista piipahtaa vaikka kahvilassa. 

Perjantaina oli upea aurinkoinen pakkaspäivä ja sovimme Tiia Koivusalo -blogia  pitävänä ystäväni eli Tiian kanssa aamutreffit Porvooseen ja aloitimme ne ylellisesti Cafe Cabriolen aamiaisella. Runsas aamiainen tarjoillaan pöytään, joka tekee hetkestä rauhallisen ja stressittömän.

Kahvilassa oli rauhallista ja saimme hyvillä mielin nauttia aamiaisen, jolla pärjäsi pitkälle päivään. Ystävänpäiväetkojen tyylisesti maljat kippisteltiin raikkaasti tuoremehulla. Elämämme pienet ja suuret tapahtumat päivitettiin taas muutaman kuukauden jälkeen ajantasalle. Kahvilan lämpimässä tunnelmassa olisi viihtynyt pidempäänkin, mutta aurinko ja sadunomaiset Porvoon talviset kujat houkuttelivat jo meitä luokseen. 

aamiaisbrunssi Cabriole


porvoo


Aikamme saimme todellakin hyvin kulumaan vain kujia kulkien ja ihaillen upeita vanhoja taloa. Tiian on täydellinen Porvoon opas. Mutta sen verran pakkanen kipristeli sormia, joten oli vielä poikettava toiseenkin kahvilaan. 

Ja mikä ihana tunnelma myös tässä kahvilassa oli. En ollut aiemmin käynyt pienessä viehättävässä Tee- ja Kahvihuone Helmessä. Tunnelma oli kuin menneen ajan hienoissa herraskartanoissa konsanaan. Lämpöiseksi juomaksi valikoitu kaakao  eikä ihania herkkuja voinut vastustaa, joten otimme myös raikkaat sitruunamarenkipiiraat. Hyvästi monen viikon sokeriton kausi. Mutta kaikki tämä oli sen arvoista.

 

Huomaatteko pienoista heinostelua kuvassa ja ilmeessäni. Pieni ihana Cafe Helmi saa todellakin eläytymään menneen ajan ylelliseen tunnelmaan ja unohtamaan hetkeksi arjen ja huolet. 

Puhumattakaan ystävän seurasta, naurusta, auringosta ja taianomaisesta talvisesta Porvoosta.Niistä laitan teille tunnelmia vielä myöhemmin.

Huominen ystävänpävä menee perheen seurassa ja olemme suunnitelleet myös silloin yhteisen aamubrunssin, jolla juhlistamme päivää.

Ihanaa ystävänpäivää, ihana että olette ja vierailette täällä  <34 kommenttia

 1. Miten ihanat kuvat ja aijai vieläkin ajattelen täydellistä eilistä. <3 Nyt näitä katsellessa tosin mietin, että miksi ei otettu yksiä skumppia, no ensi kerralla. :D

  Kuviahan meillä muuten eilisestä riittää. :)

  Ihanaa ystävänpäivää Sari ja kiitos kun olet ystäväin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, skumpat kyllä. Kutsun itseni keväällä ja sitten <3 Kiitos samoin ihana Tiia <3

   Poista
 2. Ihana päivä teillä on ollut Tiia kanssa!
  Kaunista ystävänpäivää sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, ihanaa ystävänpäivää jota voikin viettää ihan jokaikinen päivä <3

   Poista