Pepunlämmitin

 

Tällä viikolla Iltasanomien Tyyli-osiossa oli juttua peppua lämmittävistä jutuista. Myös minun oma pepunlämmitin eli toppahameeni ja muutama kommentti pääsi mukaan tähän juttuun. Artikkelissa kerrottiin, kuinka aiemmin vain urheilijat ovat hoksanneet käyttää toppahameita ja -shortseja mutta nyt muutkin ulkoilija ovat löytäneet nämä nerokkaat vaatteet ja varastot ovat myyty lähes loppuun.

Esittelin aiemmin täällä blogissa oman pepunlämmittimen eli toppahaameni, jutun voit lukea  täällä.

Mutta palataan aiheeseen vielä uudelleen.  Minulla on ollut jo vuosia myös toinen toppahame eli Haltin lyhyt hame, joka on todellakin hankittu siis lämmittämään peppua ja urheilua varten. Olen pukenut sen ohuempien ulkoiluvaatteiden kanssa. Olen usein todennut ulkoillessa että juuri se alue jostain syystä tarvitsee lisälämpöä, mistäköhän muuten moinen johtuu.

Hameiden lisäksi myös toppaliivi on ihanan monikäyttöinen asuste. Olen käyttänyt nyt toppaliiviä hieman ohuemman villakangastakin alla lämmittämässä.
Alla siis vielä toppahameeni, lyhyempi ja pidempi versio. Kummankin kanssa muuten toimii erittäin hyvin myös ne thermoleggarit. Samoin kun myös ihan tavallisen hameenkin kanssa. Ihan superlämpimät ja mukavat päällä.

 

Jos toppahame on pepunlämmitin niin toppaliivi on varmaan sitten se tissienlämmitin... :) Käteviät siis kummatkin.  Ja lämpöä vielä varmasti tarvitaan vaikka kevät jo kovasti oven takana kolkuttelee. Itse asiassa omasta mielestäni liiankin nopeasti. Olin juuri päässyt kunnon talven makuun ja odotin innolla hiihtoretkiä jäällä auringon hieman lämmittäessä. Mutta höh, lumet hupenee vesisateessa hurjaa vauhtia, eikä jäällekään enää oikein uskalla mennä. 

Mutta nautitaan sitten siitä lämmöstä. Ja vapaasta viikonlopusta. Ja hyvästä ruuasta. 

Joten ihanaa, aurinkoista viikonloppua <3


 4 kommenttia

 1. Tuli mieleeni, etten edes ollut noteerannut koko toppahametta ennenkuin näin sen sinun päälläsi. Kiva ja todellakin käytännöllinen asuste, sillä takapuoli ja reidet on aina jäässä, kun on lenkillä. Ja toppaliivi, kaulurit ja muut on täällä Suomessa vertaansa vailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toppahame on kyllä ihana ja todella lämmin lisä pakkasiin, kannattaa katsella, josko vielä löytyisi. Olisi varmasti sinullekin hyvä ulkoiluun <3. Ihanaa aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 2. Ystävä jakoi Facessa tammikuussa linkin toppashortseihin mielestään oudoimpana turhakkeena, mutta pian toinen mies kiitteli linkistä. Hän oli pitkään etsinyt toppashortseja oman ulkoharrastuksensa lisälämmikkeeksi. Toisen turhake on toisen hyödyke.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri niin, kaikilla ei ole samoja tarpeita eikä toisaalta harrastuksiakaan. Ja minulle nämä ainakin sopivat ja käyttöä on. Juuri tultiin Nelsonin kanssa päiväkävelyltä ja hame oi kkoikein näppärä asu 😊

   Poista