Talvinen Porvoo

 

Onko muille Porvoon vierailijoille kaupunki yleensä vain kesäkaupunki? Minulle ainakin näin on ollut. Tajusin asian vasta nyt, kun vierailin ensimmäistä kertaa Porvoossa talvella. Kerran kesässä kyllä perheen kanssa käydään syömässä, mutta ei muuten. Mikä on sinänsä aivan hullua, koska meiltä sinne on suunnilleen sama matka, kun Helsingin keskustaan, vaikka asummekin Helsingissä. Nyt pääsin kokemaan myös  talvisen Porvoon ja sen kauneuden.

Onneksemme sinä päivänä talvi oli kauneimmillaan, aurinko paistoi ja Porvoo näytti satumaisen kauniilta. Aiempi juttu päivästä Tiian kanssa ja muutama kahvilasuositus löytyy täältä.
 
Olin jo hetken etsinyt kevääksi vaaleanpunaista villakangastakkia ja sellainen löytyikin Magnon valikoimasta. 
Takki olikin kuin tehty kuvattavaksi Porvoon suloisilla kaduilla, jossa tunnelma oli välillä kuin suoraan satukirjan sivuilta.porvoon vanhakaupunki


porvoon makasiinit


porvoonvanhattalot

Olen kyllä onnekas, kun on ystävä Porvoossa ja siellä tulee vierailtua useammin. Ja täällä saa aikansa kulumaan vaikka vaan ulkoillen ja nauttien maisemista.
 
Nyt kun olen nähnyt Porvoon kesän, syksyn ja talven, taidankin kutsua itseni sinne myös keväällä, sillä onhan sekin vuodenaika  koettava tässä viehättävässä kaupungissa. Toivotaan nyt kuitenkin ensin vielä muutamia kauniita talvipäiviä ennen kevään saapumista.

Jos Porvoon jutut kiinnostava, myös syksyinen vierailu löytyy täältä.
 
Ihanaa loppuviikkoa <3
 

6 kommenttia

 1. Tervetuloa keväällä ja sehän on aivan kohta. <3 Eiks jo ensi kuu ole vähän niin kuin kevät kuukaus.

  Oi että näitä kuvia ja tunnelmaa ja mikä sää saatiin ja kaikki herkut siihen päälle. Täydellinen päivä.

  Ihanaa, kun kävit ja sun asu napakymppi. <3

  Sydämellistä tätä viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on aivan kohta, pitää ottaa kalenterit esiin ja sopia jo hyvissä ajoin päivää ja jotain superkivaa. Ja nämä tunnelmat oli kyllä ihan taas talven parhautta <3. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Porvoo on kyllä aina kaunis <3 Minulla on kokematta keväinen Porvoo myös, muina vuodenaikoina onkin tullut Porvoossa käytyä jo.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan sama, joten keväällä ehdottomasti pitää mennä katsastamaan ja fiilistelemään. Porvoo on kyllä ihana ja kiva kun niin lähellä. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 3. Talvinen Porvoo on ihana paikka ♥ Olen parina vuonna käynyt mutta nyt tiiviisti täällä kotinurkissa vain pyörin. Porvoo on oikestaan kaupunki, joka tarjoaa ihan kaikkina vuodenaikoina hyvät puitteet kävellä ja ihastella ihanaa vanhaa puutalokaupunkia.
  Kivaa viikonjatkoa ♥

  VastaaPoista
 4. Se onkin niin kiva, että nytkin siellä voi vaan kävellä ja ihailla eikä tarvitse mennä edes sisälle mihinkään. Ottaa vaikka eväät ja istahtaa ihanalle näköalapaikalle <3.

  VastaaPoista