Ihanin off shoulder -mekko

 


Off shoulder -mekko on ihana asu  rentoihin puutarhajuhliin. Nyt onkin täydellinen aika järjestää juhlat ulkona tai kattaa muuten vaan pöytä ulos omenapuiden alle. Meidän omalla pihalla kukintavuorossa on juuri nyt kolme omenapuuta, seuraavana vuorossa näyttäisi olevan koristeomenapuut. Onneksi puut kukkivat hieman eri aikaan ja näin saamme nauttia pidempään kukinnan kauneudesta.

Puuvillainen pitkä off shoulder -mekko on huoleton ja halutessa kaula-aukkoa voi pienentää laittamalla olkaimet ylös. Mekolla pärjää pitkälle iltaan neuleeseen yhdistettynä. Auringon paistaessa lisänä tietysti tyyliin sopiva hellehattu ja täydellinen, hieman boho-tyylinen asu puutarhajuhlaan on valmis.

 

mekko

musta kesämekko

reserved


Meidän puutarha vaatisi kyllä ehdottomasti muutakin kun mekko päällä käyskentelyä ja istumista viinilasillisen kera.  Piha on on päässyt auttamattomasti villiintymään. 

Hieman laiskemmalle puutarhurille  paras yhdistelmä ei välttämättä ole kesämökki ja omakotitalo  isolla pihalla. Mutta yritän nyt ryhdistäytyä ja aloittaa raivaustyöt...

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita <3


Mekko: Reserved


 

3 kommenttia

 1. Ihan mieletön ja näytät aivan espanjattarelta. <3 Aurinkoista uutta viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
 2. Upea mekko, kuin luotu kesäjuhliin. Itsekin olen suunnitellut kesäjuhlia ystävien kanssa pihalle. Vaikka kerrostalossa asutaankin, meillä on viihtyisät, isot, puistomaiset pihat -ja talonmies, joka hoitaa ne.

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko ja niin upea sinä! Nuo omenapuun kukat ovat vaan niin kauniita ja tuo kyllä hurmaavan tunnelman puutarhajuhliin.
  Aurinkoa viikkoon <3

  VastaaPoista