Kevään herkkää vaaleanpunaista

 

Joskus nuorempana päätin, että olen liian vanha vaaleanpunaiseen. Taisin olla liian nuori ja hölmö. Piti elää hieman vanhemmaksi ja tajuta, että vaaleanpunainen ei ole iästä kiinni. 


Kesäksi ihanan raikas yhdistelmä on hieman roosaan taittava sävy ja puhtaan valkoinen. Yhdistelmä toimii  niin vaatteissa, asusteissa kun sisustuksessakin.neuleliivi Gustav, farkut Piro Jeans


pionymonday to sunday keramiikka
valkoinen kulho ja maljakko Monday to Sunday
Neuleliivi on ihana  myös kesällä lämmittämään viileitä iltoja tai kylmempinä päivinä. Yhdistettynä mekon kanssa tai topin päälle.

Vaikka rakastan punaista huulipunaa, mielestän  roosan kanssa sopii paremmin ruskeammat sävyt. Kuvassa huulipuna on  L'Oréal Paris Age Perfect, ihana luonnollisen ruskean sävyinen bright moka (sävy numero 637). Age Perfect huulipunat on ihanan kosteuttavia ja hyvin pysyviä, tykkään todella paljon.

Ja vielä Shiseidon Ginza -tuoksuun. Huikean tuoksumaailman lisäksi rakastan pakkausta. Musta tikari lävistää pullon ja tämä on symbolinen muistutus naisille sisäisestä voimasta. Pullon suunnittelu on ollut haastavaa ja Shiseido onkin jättänyt patentin tälle pullolle. Tuoksussa on runsaasti konstrastia, voimaa ja herkkyyttä. Ensituoksuna tässä on granaattiomenaa ja rosepippuria, sydäntuoksussa jasmiinia, japanilaista orkideaa, magnoliaa ja freesiaa. Pohjatuoksussa hinokipuuta, santelipuuta ja patsulia. Eli kukkaisen ensituoksun jälkeen tulevat metsän tuoksut. 

Juuri nyt on aika, kun kirsikkapuut kukkivat. Joka vuosi päätän istuttaa omaan pihaan kirsikkapuun, mutta vielä en ole saanut sitä tehtyä. Magnolian luulin jo kuolleen, mutta huomasin tänään pieniä elon merkkejä ja toiveita magnolian kukinnasta myös omalla pihalla. Kevään pieniä mutta niin suuria ilon aiheita.

 Ihanaa hempeää loppuviikkoa <3

* Shiseido Ginza -tuoksu saatu


 
6 kommenttia

 1. Vaaleanpunainen on ihanan pehmoinen ja kutsuva sävy ja sopii todellakin sulle ja itsekin tykkään siitä. Hyvin naisellinen sävy. Tuo Shiseidon tuoksu on aivan ihana myös.

  Aurinkoista sunnuntaita Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan vaaleanpunainen on niin ihana ja kyllähän sillä pitää päästä hempeilemään <3. Tuoksu on aivan ihana ja miten tyylikäs pullo, tykkään kovasti. Ihanaa viikkoa Tiia <3

   Poista
 2. Vaaleanpunainen tulee aina näin keväällä kaivettua itsekin vaatekaapista esille. Olin katselemassa kirsikankukkien loistoa ja totta kai otin vaaleanpunaista kaapista ylle. Ihan neule ja sopii sinulle värinä myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo <3. Kirsikankukat on niin ihania just nyt ja niiden kanssa sopii hienosti kaikki muukin hempeily <3. Ihanaa viikkoa ja toivotaan, ettei sade vielä kaikkia kukkia heti mennessään :)

   Poista
 3. Vaaleanpunainen, etenkin vähän taitettuna on monille sopiva väri, turha sitä on jättää vain nuorille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, sävyissähän on paljon eroja. Marjapuuron vaaleanpunainen tai hieman rusehtavaan taittuva on tyylikäs väri. Enpä tainnut sitä silloin nuorempana tosiaan hoksata, mutta hyvä kun nyt olen oppinut :) Ihanaa viikkoa <3

   Poista