Mökin vierasmajassa on aina kesätunnelma

 lautaseinä kesämökille

Kesäkuukausina mökille on päästävä aina kun tillanne sen sallii. Viikonloppuja tähän Suomen lyhyeen kesään mahtuu niin harmillisen vähän. Sää ei anna parastaan, mutta toisaalta se ei haittaa. Tämän viikonlopun teemana minulla on lepo sekä uni ja mökki antaa siihen ihan hyvät puitteet. Ja toisaalta mökin vierasmajan puolella tunnelma on aina ihanan kesäinen.

Jotkut lukijani ehkä muistavat juttuja tästä vierasmajasta, joka tehtiin muutamia vuosia sitten. Mökin suuren varastorakennuksen päädyssä ollut ulkovessa sekä varastokäytössä ollut tila muutettiin yhtenäiseksi nukkumatilaksi. Tilasta kuoriutuikin oikea kaunotar valkoisen lautaseinän ja -lattian sekä muutaman ison ikkunan lisäyksen jälkeen.  Vanhempi tyttömme on ominut tämän vierasmajan itselleen, mutta nyt kun olemme mökillä ilman lapsia, saan viettää aikaa täällä ja fiilistellä kesätunnelmaa, jotka ulkotilat eivät juuri nyt tarjoa. Tunnelman sisällä viimeistelee nyt niin kauniisti kukkivat tuomet.

kesämökki


tuomi


tyltila mökille


kesämökin sisustus

kesämökin vierasmajamakuuhuoneen sisustus

Takka meillä mökillä on harvemmin käytössä, mutta nyt sää on täydellinen myös takkafiilistelyyn. Ihanaa tämäkin, kääriytyä vilttiin ja olla vaan. Katsella takan ääressä, miten tuuli heiluttelee puita ja vesi vaahtoaa sekä kuunnella sateen ropinaa katolla. 


Ihanaa viikonloppua <3

8 kommenttia

 1. Tuo teidän vierasmaja on kyllä aivan ihana ja tosiaan läpi vuoden aika kesäinen. Nyt olisi kyllä juuri oikeat sää takan edessä istuskeluun.
  Kaunista viikonloppua sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Täällä mökillä on nyt nautittu takasta ja ja vaihtelevista ilmoista. Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

   Poista
 2. Tuolla vierasmajassa on kyllä ihan kesäfiilis! Iskin silmä tuohon keraamiseen valkoiseen maljakkoon - ihana. Onko siinä karhunpäitä vai näenkö ihan väärin? Mistä ole hankkinut sen. Ihanaa kun tuomi jo kukkii. Kiva viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierasmaja on kyllä niin ihanan kesäinen. Ja kyllä huomasit oikein, maljakossa on tosiaan karhuja ja vähän muitakin elämiä. Sopii mahtavasti tänne Suomen luontoon vaikka olenkin löytänyt sen Zara Homesta Espanjasta :)
   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Inspiroivia kuvia vierasmajastanne! Meidän vanha kesäkamari on muuntumassa taas takaisin kesäyön unelmaksi, kunhan tytärten varastoitavat tavarat saadaan setvittyä ja siirrettyä muualle. Nukkumiseen pyhitetyssä tilassa uni maistuu makealta.

  Vaihtelevassa säässä oli eilenkin ilo laittaa puuhellaan tuli ja leipaista rahkakapullia pitkästä aikaa.

  Kevätillan terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3. Kesäkammarit vaan on niin ihania. Toivotaan, että nyt sää tulisi jo hieman kesäisemmäksi ja päästäisiin nauttimaan täysillä. Ihanaa toukokuun loppua <3

   Poista
 4. Sulla on täydellinen maku. Niin kaunista Sari. Aurinkoista viikon jatkoa ja ihanaa mökkielämää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3. Tuo tila onkin oikeastaan ainut, jonka olen päässyt suunnittelemaan itse, en toki ulkoseinistä asti, mutta sisältä. Ja olen kyllä niin ihastunut tuohon <3. Aurinkoista loppuviikkoa <3

   Poista