Loppukesän asu ihanassa Porvoossa

Kesän viimeisissä auringonsäteissä on jotain ihanan lempeää ja taianomaista. Siihen lisäksi vielä Porvoon vanhan kaupungin uskomattoman ihanat talot, niiden sävyt ja rento oleilu ystävän kanssa sekä hyvä ruoka, niin päivä oli täydellinen. Lämmin ilma antoi mahdollisuden hieman kevyempiin vaatteisiin. Sekä ruokailuun ulkoterassilla. Valitsemassamme ravintolassa pääsin myös hieman tulevan loman tunnelmiin.

Ohuet  neuleet ovat lämpimien syyspäivien luottovaate, se kulkee mukana helposti ja sen voi pukea päälle tarvittaessa. Alkusyksyn aurinko voi olla vielä lämmin, mutta ilma kylmenee nopeasti kun aurinko ei enää paista. Neuleen kanssa puettu satiinihame tuo kivasti kontrastia asuun.

Tällä tyylillä vietin siis ihanan loppukesän päivän Tiian kanssa minulle jo niin tutuksi tulleilla Porvoon pienillä kujilla.

Ravintolaksi valikoitui minulle uusi tuttavuus eli espanjalaistyylinen El Patio. Tiia kehui ravintolan hampurilaisia Porvoon parhaimmiksi. Minun valinta oli tapakset ja lasi cavaa. Annos antoi kivasti pientä lohtua Espanjan ikävään ja  tuulahduksen tulevasta matkasta.

viskoosihame mosmosh

mosmosh

ohut neule

vanha porvoo


mosmosh viskoosihame


porvoo vanha kaupunkiporvoo espanjalainen ravintola


silkkipusero

mosmosh silkkihame


porvoo

Askuvien lisäksi napsimme tietysti kymmeniä selfieitä, sillä jos ei muuta, niin meillä on ainakin hauskaa näissä kuvaussessioissa ja niistä jää aina niin kivat muistot. Ja ihan viimeiseksi vielä yksi salakuva kuvaajasta. Minkä ihanan tunnelman sai ikuistettua tästä päivästä.

Aurinkoisia syyskuun alkupäiviä <3


Hame ja neule MosMosh

6 kommenttia

 1. Nuo sinun kuvat ovat aina yhtä huikeita ja toivottavasti pääset pian Espanjaan! Tyttäremme muutti Madridiin syksyksi :)

  VastaaPoista
 2. Miten meille sattuikaan niin ihana ja aurinkoinen päivä. Asusi oli taas napakymppi, naisellinen ja kaunis. Kiitos kivasta päivästä ja seurasta Sari. <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat asut teillä molemmilla. Tiian kanssa on kyllä aina hauskaa <3
  Ihanaa syyskuun alkua sinulle Sari <3

  VastaaPoista
 4. Kiva Porvoo päivä teillä Tiian kanssa. Vanhakaupunki on aina yhtä kuvauksellinen paikka ja hyvä tausta myös asukuville. Mukulakivikadut ovat ihania toki vähän haastavia joskus kävellä. Muistan yhden talvisen reissun kun tuntui, että olin kuin "Bambi liukkaalla jäällä" talvisaappaissani siellä. Mukavaa perjantaita <3

  VastaaPoista
 5. Voi Sari miten upealta näytät, tuo vanha rosa pukee sinua hyvin ja nuo kengät!!!

  VastaaPoista
 6. Tyylikkäät leidit ihanissa tunnelmissa. Niin herkullisen näköiset ruoatkin.

  VastaaPoista