Paluu lomakotiin

 

Miltä tuntuu palata lomakotiin noin kahden vuoden jälkeen?  Tunnelmia on ollut niin monia, on tuntunut unenomaiselta, kiitolliselta, ihanalta ja toisalta niin tutulta. Ikään kuin en olisi koskaan pois ollutkaan. Mutta ennen kaikkea upealta.

Se kaikki, mikä tuntui jossain vaiheessa niin kaukaiselta ja saavuttamattomalta,  on taas elämässä.  Maisemat terassilta, aamulenkit auringonnousun aikaan, ihanat ravintolat ja herkulliset ruuat, lämpö ja värit.

Espanja yllätti koronaan suhtautumisessa tarkkuudellaan.  Maahan tullessa kaikilta katsottiin terveystietolomake. Joka muuten aavistuksen aiheutti harmaita hiuksia. Varsinkin, kun olin juuri palannut Tallinnasta ja lento Espanjaan oli heti seuraavana aamuna. Eli hieman väsyneenä ja kiireisenä täytettynä ei ihan lempipuuhaa ollenkaan.  Maskeja käyttivät kaikki sisätiloissa todella tunnollisesti, taksiin ei ollut asiaa ilman maskia ja käsidesiä tarjottiin  aktiivisesti. 

Toisaalta suurimman osan kahden viikon lomastani vietin omassa asunnossa ja ulkotiloissa, niin huolta tartunnasta ei ollut.
loma-asunto espanjassa


torrevieja
 Kun asuu omassa asunnossa, tulee vastaan myös pieniä pulmia. Tällä kertaa harmia aiheutti ilmalämpöpumppu.  Onneksi vika oli vain liian pitkässä huoltovälissä. Kerran jäin tyttöni kanssa ulos oven taakse, vaikka minulla oli avaimet kädessä. Tämäkin on siis aivan mahdollista. Jos nimittäin jättää toiset avaimet sisäpuolelle lukkoon vahingossa. Onneksi meillä on apu yleensä lähellä kaikissa ongelmatilanteissa ja näin tälläkin kertaa. Pientä harmia aiheutti naapurin repsottava johto, josta piti käydä hieman keskustelua. Piti pohtia, mitä astianpeuskoneelle pitäisi tehdä, jotta se pesisi paremmin ja miten alakerran terassin vesiviemäri vetäisi nopeammin.

Eli normaaleja oman asunnon ongelmia, ei sen suurempaa. Ja aivan varmasti jäädään positiivisen puolelle siinä, että saamme viettää lomaa itselle rakkaassa paikassa. 

Ja miten kauan voisinkaan taas  tuijottaa sieltä omalta terassilta merelle. Heti aamusta, kun aurinko nousee, päivällä meren ollessa kauniin sininen ja laivojen lipuessa ohi, illalla auringon laskiessa ja värjätessä taivaan hetkeksi vaaleanpunaiseksi ja viimeiseksi, kun kuu tekee upean sillan mereen.

 


4 kommenttia

 1. Syksy on vasta aluillaan, mutta minulla on jo nyt kesän kaipuu :)
  Ihanaa kun pääsit taas lomakotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli aivan mahtava tunne ja niin ihana viettää 2 viikkoa ilman kiirettä. Nyt pitää heti uutta suunnitella 😍. Kivaa viikonloppua ❤️

   Poista
 2. Nää sun kuvat, pure love. Ihastelin täällä kotisoffalta reissua ja kieltämättä pieni matkakuume iski.

  Ihanaa viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ❤️. En kyllä ihmettele, jos aiheutti pientä reissukuumetta. Oli kieltämättä ihan huippu tunne taas päästä reissuun. Ihanaa viikonloppua ❤️

   Poista