Upeasti uudistettu Tallink City Hotel

 


 Pressimatka / Tallink Silja/Tallink Hotels

Tilanne paranee pikkuhiljaa matkustamista ajatellen ja mikä sen ihanampaa, kun taas suunnitella tulevia matkoja. Pääsin tutustumaan täysin uudistettuun Tallink City Hotelliin. Joten kurkatkaa kuvat ja juttua, jos teilllä on Tallinnan matka tiedossa tai vasta suunnitteluasteella ja mietitte yöpymistä.

En ole aiemmin yöpynyt juuri tässä hotellissa, joten en osaa verrata muutosta aiempaan. Mutta sen verran voin käyttää mielikuvista, että tämä hotelli ja rakennus (joka muuten on aikoinaan toiminut palvelutalona) on kokenut huiman muutoksen. Niin tyylikästä ja avaraa tässä hotellissa on. Remontti on valmistunut kesäkuussa.

Itse sain yöpyä ihanan tilavassa perhehuoneessa eli yhdessä hotellin monista huonevaihtoehdoista.

tallinna city hotel perhehuoneperhesviitti
Aivan ihana perhesviitti

Hotellissa on myös kaksikerroksinen ravintola City Grill House, jonka tiloja voi joustavasti käyttää vaikka yksityistapahtumiin. Sekä tietysti tilava aulabaari.

city grill house

city grill house ravintola

city grill house ravintola

Hotellista löytyy aikuisille tarkoitettu rentoutumisalue. Alueella on kolme erilaista saunaa ja täältä voit varata myös erilaisia hoitoja. Itselleni varasin aamuksi ihanan a la carte hieronnan, 45 minuuttia ihanaa hemmottelua. Mikä ylellinen tapa aloittaa päivä.  Alueen sisäänpääsy sisältyy de luxe -huoneiden sekä sviittien hintaan.

rentoutumisalue

rentoutumisalue

tallinna city hotel rentoutumisalue

 Hotellista on upea näkymä Tallinnaan. Olipa ihana nähdä taas näitä maisemia.

Koska tämä todellakin oli se ensimmäinen ulkomaanmatka hetkeen, niin pikainen käväisy vanhassa kaupungissa oli aivan pakollinen. Ja tulipa siellä sitten vilautettua sitä koronapassiakin. Ilma oli mitän upein ja auringonsäteet lämmittivät ulkoterassilla ihanasti.

Ennen lähtö laivalle voi hotellissa myös tuoksutella tulevia hajuvesishoppailuja rauhassa, antaa tuoksun tekeytyä iholla ja tehdä päätös rauhassa. Mikä ihana idea. Samassa paikassa on myöskin viiniseinä, josta voi ostaa maisteluannoksia.Tallink City Hotel teki hienon päätöksen käyttää korona-ajan hiljainen kausi täydelliseen remonttiin. Nyt meille innokkaille matkaajille on tarjolla tämä tyylikäs ja niin keskeisellä paikalla sijaitseva yöpyminen.

Jos muuten satuitte huomaamaan kuvissa mustavalkoisia kuvia voikukista, niin niillä on symbolinen merkitys hotellille. Voikukkakin nousee maasta aina sitkeästi uudelleen ja niin tekee Tallink City Hotellikin.

Kiitos vieraanvaraisuudesta Tallink City Hotel, tänne palaan uudelleen

Palumatkalla TallinkSilja Megastarin kannella nautin merituulesta ja siitä tunteesta, että maailma taas hiljalleen avautuu meille.


4 kommenttia

 1. Tuo hotelli on tyylikäs. Olen käynyt kerran tuossa hotellissa aiemmin ja täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin jo silloin.
  Kaunista sunnuntaita sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ollut, minulla ei siitä ollutkaan kokemusta. Mutta nyt voin kyllä hyvillä mielin suositella ja palata tänne. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Hotelli on kyllä uudistunut edukseen, aivan ihanan rauhoittavalta näyttää. Jee mehän päästään pian tuonne kaikki. Ihanaa viikonloppua Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, onpa aivan ihanaa taas päästä yhdessä reissuun ja tuonne <3. Ihanaa viikonloppua Tiia <3

   Poista