Lamppuongelman on löytynyt ratkaisu

 

skandinaavinen sisustus
Olen vihdoin löytänyt ratkaisun meidän lamppuongelman, jota olen yrittänyt ratkaista vuosikausia. Tästä täytyy antaa myös kiitosta googlelle. Tiedättehän, kun etsii jotain, alkaa google ehdotella saman tyylisiä asioita. 

Ongelmana on ollut asuntomme katto ja siinä olevat pistorasiat lampuille. Asunto ei ole meidän suunnitelema eikä rakennuttama ja toimintoja on muutettu jonkin verran. Katossa olevat pistorasiat eivät millään sovi nykyiseen sisustusratkaisun. Asiahan olisi helposti korjattavissa, jollei katossa olisi kattolämmitystä. Kattoon ei voi porata reikää koukulle, koska ei voi olla varma, missä lämmitys menee.

Lamppuna on aiemmin ollut Ikean kaarevalla varrella oleva lamppu, mutta lattiasta tuleva kaari hieman häiritsi silmääni.

Olen epätoivoisesti yrittänyt etsiä netin syövereistä sopivaa lamppua ja tarjolla on ollut lähinnä vain seinään kiinnitettäviä ratkaisuja, kalliimpia desing-lamppuja ja hieman havempia samaa tyyliä olevia malleja.  Jossain vaiheessa mietin jopa kattoremontin ehdottamista. Minusta ruokapöydän yllä kuuluu olla valaisin.

Mutta sitten google päätti tehdä työtä puolestani ja tarjosi minulle kuvaa Viper-valaisimesta. Tämä valasin oli juuri se, mitä olin etsinyt. Valaisin kiinnitetään kattoon sekä siinä on reilusti säätömahdollisuutta. Lähdin melkein siltä istumalta lamppukauppaan ostamaan kyseistä valaisinta ja nyt se on vihdoin katossa. Ja nimenomaan katossa, wau! 

skandinaavinen sisustus

sisustus

hyvät ledkynttilät


vanha pöytä

Tähän Viper-valaisimeen kuuluu myös valinnan mukaan musta tai valkoinen varjostin. Tykkään kuitenkin edellisen lampun riisipaperivarjostimesta, joten laitoin sen nyt myös tähän valaisimeen. 

Ja mikä ihana ajatus, että nyt voin todellakin myös vaihtaa varjostimia tähän lamppuun.

Pöydällä olevat led-kynttilät ovat muuten ihania ja huolettomia. Varsinkin kun yllä leijuu riisipaperivarjostin ja vieressä koristeena kuivakukkia. Nämä led-kynttilät ovat Jyskin mallistoa, jotka olen saanut näytteinä, ihastunut ja käynyt ostamassa niitä lisääkin kotiimme. 

Ehkä jollain toisellakin on samanlaisia ongelmia kattolampun sijoittamisen kanssa ja bongaa tämän vaihtoehdon.

Ihanaa viikkoa <3
3 kommenttia

 1. No nyt näyttää aivan upealta, ihana valaisin!
  Leppoisaa viikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavalta näyttää ja tuttu tunne tuo jonkun asian vuosien metsästäminen. <3 Sydämellistä tätä viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
 3. Todellinen löytö! Kävinkin heti katsomassa noita - on todella hyvä jos pistoke on väärässä paikassa. Tiedänpä mistä hakea myös mökille siinä vaiheessa kun aurinko porottaa riisivarjostimen rikki.
  Teillä on niin kaunista muutenkin <3

  VastaaPoista