Ajatuksia ikääntymisestä ja ihania uutuuksia ByRaililta

 

byraili

 Tuotteet saatu pr-näytteinä

Tämän postauksen kuvia katsellessa pohdin omaa ikääntymistäni. Huomaan kuvissa selkeästi kohdat, joissa ikääntyminen näkyy. Te ette ehkä kiinnittäisi niihin huomiota, ellein niistä kirjoittaisi. En poista kuvistani ikääntymisen merkkejä, mutta myönnän julkaisevani yleensä kuvia, jotka on otettu otollisessa valossa ja kuvakulmassa. Tämän tekstin kuvissa annoin itselleni armoa enkä välittänyt ikääntymisen  merkeistä. 

Itselleni ikä ei ole oikeastaan edes numero, en mieti koskaan omaa ikääni enkä tunne itseäni erityisen aikuiseksi edes. Itsestä huolehtiminen tarkoittaa minulle ennenkaikkea säännöllistä ja tasapainoista elämää, lepoa, terveellistä ruokaa ja laadukkaita ihonhoitotuotteita. Ihonhoitotuotteita täydentävät kasvojumppa ja gua sha. Näillä pärjää mielestäni jo aika hyvin.

Yksi suosikkisarjoistani on ByRaili. Raili Hulkkonen todella tuntee suomalaisen aikuisen naisen ihon. Jo ennestään kattava ihonhoitosarja  on nyt täydentynyt monella uudella tuotteella. 

Aloitin Espanjan matkan jälkeen ihoni tehohoidon Vitamin C -seerumilla sekä VitaminB3 Face Creamilla. C-vitamiinivoide heleyttää, kirkastaa ja kosteuttaa. B-vitamiini puolestaan ehkäisee auringonvalon vaurioita sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä. Nyt tämän tehokuurin aikana huomaan ihoni sävyn tasoittuneen. Vaikka yritän suojata kasvojeni ihoa tarkasti, en välty koskaan pigmenttiläiskien ilmaantumiselta ja tummumiselta matkoilla. 

Pro Lift Night Mask on taas yönaamio, joka on tukee ihon uudistumista yön aikana. 

Uusin tulokas on Hyaluron Filler,  joka sisältää puolukkauutetta ja runsaasti hyaluronihappoa. Tämä tehotuote sopii erityisesti pintajuonteille. Tuotetta suositellaan käytettäväksi hoitonesteen jälkeen hieman kostealle iholle. Tämän jälkeen voi vielä suihkuttaa ByRailin Face Mist -kosteuttavaa kasvosuihketta.


 
cvitamiinivoide

yönaamiobyraili

 


Ja kun puhutaan ByRailin tuotteista, ei voi olla hehkuttamatta meikkejä. Suhteellisen uutena tulokkaana ovat Prow Pomade - kulmavärit. Näistä löytyy kolme eri sävyä. Tällä vahvamaisella kulmavärillä saa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen helposti. Lisäksi  nämä sisältävät kulmakarvoja vahvistavaa riisiiniöljyä sekä hoitavaa puolukkauutetta. 

Omat ikisuosikkini ovat huulipunat sekä värivoide. Näillä ei voi mennä pieleen. Värivoide antaa niin ihanan luonnollisen sävyn. Huulipunia olen ennenkin täällä hehkuttanut, ByRailin punilla opin käyttämään punaista huulipunaa.

paras kulmaväri


Siihen ikäasiaan vielä. Vaikka tasapainoinen elämä ja lepo on yksi kauneuden ja hyvinvoinnin kulmakivi, niin toisaalta pienet irtiotot, juhlat ja valvominen kuuluu elämään ja pitää mielen nuorena enkä taida koskaan lupua niistä, olen minkä ikäinen tahansa. 

Huomasitteko kuvista ne ikääntymisen merkit, mihin itse kiinnitin huomiota ensimmäisenä? 2 kommenttia

 1. Railin tuotteet ovat upeita, kyllä Raili tietää. Ihan lemppareita nuo kulmapomadat, joilla saa luonnolliset kulmat taiottua.

  Sydämellistä sunnuntaita Sari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin Raili tietää. Kulmatuotteet ovat huippuja ja tietysti huulipunat ja ihan kaikki. Kertakaikkiaan täydellisiä ovat. Ihanaa viikonloppua Tiia <3

   Poista