Täydellinen staycation marraskuuhun

 

Yöpyöminen saatu

Täydellisen staycationin ei tarvitse sisältää muuta, kuin parasta seuraa ja ihanan hotellin, josta löytyy kaikki tarittava vuorokauden vierailuun. Ja staycation mitä parhainta katkaisemaan marraskuun tylsyyden ja pimeyden.

Muutama viikko sitten vietimme ystäväni kanssa vuorokauden Sokos Hotelli Vaakunassa. Marraskuun luonto antoi harmauden sijaan upeat sävyt, joista saimme nauttia omalla parvekkeella ja ihanalla maisemalla Helsingin ylle. 

Vaakuna on upeasti uudistettu, tästä historiallisesta funkkishotellista voi bongata runsaasti 50-luvun designia ja esimerkiksi Tynellin valaisimia. Hotellista löytyy paljon kauniita istuinryhmiä ja pieniä mielenkiintoisia yksityiskohtia sekä tietysti rauhankyyhkyt seinillä. 

Kun teemana oli ainoastaan ystävien laatuaika, myös ruokailu hoitui sujuvasti kerros ylempänä eli 10. Kerroksessa. Siellä nautimme ravintolan Poro-menyyn.


hotelli vaakuna


vaakunan rauhankyyhkyt

Hotelli vaakuna maisema

valkoinen bleiseri

maisema vaakunan huoneesta
hotelli vaakuna

hotelli vaakunahotelli vaakuna


Voiko enää helsinkiläisempää paikka olla, kun Hotelli Vaakuna. Upealla historialla varustettu hotelli aivan keskellä Helsinkiä. Maisemat kaupungin ylle ovat upeat ja monella varmaan on runsaasti muistoja täältä. Niin myös minulla nuoruudestani 10. Kerroksesta. Ravintola on tosin ikääntynyt niin kun minäkin, mutta hyvällä tavalla rauhoittunut ja tullut erittäin hienostuneeksi.

Kiitos Original Sokos Hotel Vaakuna tästä vierailusta.

Huomasitteko muuten ensimmäsen kuvan kaulakorut meillä. Näiden tarina alkoi vuonna 2018, kun kävimme Tallinnassa Solo Sokos Hotel Estoriassa. Hotellin aluassa oli virolaisten suunnittelijoiden pop-up-designpuoti.Ostimme sieltä itsellemme muistoksi kaulakorut. Koruista löytyi sattumalta kummallekin sopiva teksti. Omassani lukee flow ja ystäväni korussa lukee rebel. Ystäväni korun ketju on jo kertaalleen katkennut ja korvattu hieman paksummalla ketjulla.

Nämä korut kaulassa olemme kulkeneet monta reissua ja jotenkin kuvastaa hyvin meidän ystävyyttä. Ei ihan samiskorut vaan sellaiset, jotka täydentävät toisiaan.

Siihen vanhaan tekstiin pääset tästä. Harmillisesti en ole silloin tänne ikuistanut meidän yhteisiä kuvia, muualla niistä kuitenkin runsaasti. Ja apua, miten oudolta näytän lyhyillä hiuksilla...


Ihanaa viikkonloppua <3

 


2 kommenttia

 1. Aivan ihana staycation teillä ollut. Hotelli on kyllä hyvällä paikalla, ihan mielettömät näkymät.
  Kaunista viikonloppua sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olipa piristävää tosiaan. Ja Vaakuna on ihanan tyylikäs ja oma parveke on ihanan ylellistä <3. Ihnaa uutta viikkoa Outi <3

   Poista