Asuja viikon varrelta

b.young


 Vaikka vuosi alkoikin upeasti Lissabonissa, on tammikuu ja  helmikuun alku ollut aavistuksen mitäänsanomattomia ja tylsiä. Mutta toisaalta myös pieni hiljentyminen on ihan ok joskus.  Nyt kuitenkin huomaan kalenterin täyttyvän kivoista jutuista ja katselen jo seuraavan lennon aikataulua ja mietin miten ehditään kauppaan ja mitä vaatteita pakkaan mukaan. Seuraavan matkan määränpää on siis asuntomme Espanjassa. Kaapista löytyy muutama ylimääräinen hame, jotka joutavat  käyttöön sinne lämpimämpiin keleihin. 

 Mutta maltetaan vielä hetki täällä Suomessa. Valon lisääntyessä on kameraan kertynyt muutama asukuva, joten laitetaan näytille.

Ensimmäisen kuvan neule on Mangosta, sitä ei taida enää löytyä kovin hyvin koska on aiempaa mallistoa. Mutta neule on aivan ihanan kevyt ja minulta löytyy niitä kolmessa eri sävyssä.  Yhtä sävyä en enää Suomesta löytänyt ja jäin sitä harmittelemaan, mutta se tulikin vastaan Portugalin Magnossa. Ei todellakaan mikään järkevin neuvo ja omatuntoni alkaa heti kolkuttelemaan, mutta jos löydätte suhteellisen edullisen ja täydellisen neuleen, niin sattaa olla järkevää ostaa parissa eri sävyssä.


mango neule

Sitten siihen kestävään valintaan eli mustaan pooloneuleeseen. Tämä kannattaa hankkia mahdollisimman laadukkaana, koska se tyyliltään ikuinen. Kuvissa pooloneule on yhdistetty MAC Jeans  Future-housujen kanssa (saatu). Ajaton yhdistelmä tennareiden ja nilkkureiden kanssa.
Viimeisenä on b.young-merkin maksimekko. Minulla on jonkinlainen pakkomielle ohuisiin rentoihin mekkoihin, joita voi huoletta ottaa matkalle mukaan ja joita on helppo pitää. Tykkään kuparin sävyistä ja tässä mekossa yhdistyy kaikki. Ja kuvissa onkin muuten samainen Mangon neule, jota aiemmin hehkutin. Tämä sävy siis löytyi Lissabonista.
b.young

 

Tämän meko sävyihin sopii aika täydellisesti Essencen The Brown edition -luomiväripaletti (saatu). Ja myöskin ihana Marc O´Polon kaulahuivi, jonka ostin tytölle joululahjaksi. Lainaan sitä hyvällä omallatunnolla, koska minukin juttuja on lainassa aika usein.


essence

Ihanaa viikonloppua! Bongasitteko muuten  revontulia edellisen illan tai yön aikana? Minua harmittaa todella paljon, että olen missannut nämä. Mutta johtuu varmaan siitä, että olen täydessä unessa jo kymmenen aikaan. Näin upeita kuvia myös ihan naapurustosta. Nyt viikonlopun aikana ajattelin kuitenkin olla hieman valppaampi, pysyä hereillä pidempään ja katsella taivaalle.

Ihanaa viikonloppua!


2 kommenttia

  1. Aina tyylikäs, ihana ja kaunis Sari. Toi mekko on muuten ihan mieletön. Jee ensi viikolla nähdään, toivotaan aurinkoista säätä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tiia <3. Tuo mekko on kyllä aika täydellinen kaikin puolin. Nyt vaan toivotaan ensi viikolle aurinkoa, mutta oli ilma mikä tahansa, tunnelma on ihanan aurinkoinen joka tapauksessa <3

      Poista