Kolme erilaista takkityyliä

 

Tämän jutun kuvia yhdistää  talven lumiset maisemat ja minun rakkaus erilaisiin talvitakkeihin. Kolmen talvisen päivän asukuvat ja aivan erilaista tyyliä siis esittelyssä.

Tykkään talvitakeissa siitä, että ne ovat tarpeeksi pitkiä. Niiden alle on helppo pukea myös mekot ja pidemmät neuleet.

Lisääntynyt valo ja tuleva kevät antaakin jo hieman toivoa siitä, että voisi pukea mekon useammin päälle ja että olisi hieman enemmän sosiaalista elämää.

luonnonvalkoinen takki


talvimuoti

american vintage

punainen villakangastakkitoppatakki


Oliko näiden kolmen joukossa joku lemppari tyyli tai takki?


Valkoinen villakangastakki Bershka (viime vuoden mallistoa)

Punainen villakangastakki American Vintage

Toppatakki Lattelier Store

4 kommenttia

 1. Eniten ehkä omaan makuun on tuo ensimmäinen asukokonaisuus, koska voisin täysin samanlaisen asun laittaa itselleni (en tosin olisi noin tyylikäs kuin sinä). Punainen on kyllä myös kaunis väri sinulle. Minunkin talvitakkini ovat yleensä pitkiä.
  Kaunista keskiviikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpsis ihana Outi, sulla on ihana oma tyyli <3 Tykkään itse kirkkaan punaisesta tosi paljon, piristää kivasta talven keskellä. Pitkät talvitakit on kyllä näppäriä kaikin puolin. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Toi punainen on vaan niiiin magee! <3 Kaikki sopii sulle oikein hyvin, mutt toi punainen on WOW! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on kyllä aika pirtsakka, tykkään itsekin tosi paljon. Ihanaa loppuviikkoa ja toivotaan hieman sinistä taivasta ja aurinkoa <3

   Poista