Kaveripäivän asukuvat ja kahvilavinkki

 

 

Maanantaina oli ystävänpäivä ja siihen teemaan sopiikin tämän jutun kuvat mainiosti. Vietimme viikonloppuna ystävän kanssa rennon päivän ja sen saldona tuli myös pari asukuvaa ja kahvilavinkki Helsinkiin.

Koska päivä oli ihanan aurinkoinen, ihan alkuun fiilistelimme  paistetta ja kevään tuntua Kulosaaren kartanolla. 

Tämä suloisen sävyinen kartano on yksi suosikkitaloistani Helsingissä. Oman tunnelman tuo meren läheisyys. Olisipa joskus ihana vuokrata tämä kartano juhlatilaksi. Nyt olen tyytynyt vain ihailemaan ulkoapäin ja käynyt kävelyllä kartanon lähimaastossa ja merenrannalla Kulosaaressa.

Kevään muoti on muuten todella värikästä. Itseäni viehättää juuri nyt ehkä eniten vaaleanpunaisen ja oranssin yhdistelmä.Ulkoilun jälkeen matka jatkui blinibrunssille Vallilaan. Olemme aiemmin käyneet kahvilla Ketoartesaanit kahvilassa Viikissä. Nyt he ovat laajentaneet myös Vallilaan Sturenkadulle.

En noudata  varsinaisesti ketoruokavaliota, mutta kaikki ruuat ja herkut ovat ihan älyttömän hyviä eikä todellakaan haittaa, ettei niissä ole käytetty valkoisia jauhoja eikä sokeria. Varsinkin, kun suuri määrä sokeria ja jauhoja saa minut nukahtamaan välittömästi.

 

ketokahvila

ketoartesaanit

ketoartesaanit

Ruoka ja kakut evät pettäneet tälläkään kertaa. Itselleni iloinen yllätys oli, kun löysyin kahvilan seinältä Rasmus Noran taidetta. Ihailin niitä jo aiemmin Gumbostrand Konst & Form näyttelyssä.  Taide on ihanaa ekstraa kahvilakokemukseen.

Päivän lopuksi teimme vielä shoppailukierroksen Pasilan Triplassa, jonne tullee harvemmin mentyä. Triplassa näyttäisi olevan edelleen aika eläväinen meininki ilman tyhjiä liiketiloja. En muistakaan, koska olisi viimeksi käynyt shoppailemassa ystävän kanssa. Tietysti ulkomailla ja Espanjassa tulee sitä tehtyä, mutta harvemmin Suomessa. Mutta hauskaa oli sekin.

Lopuksi tietysti vielä se kaverikuva, koska teemana oli ystävänpäivään liittyen kaveripäivä. On aika ihanaa, että työkaverina on ihminen, jota voi kutsua ystäväksi. Kaikkia mielen päällä olevia asioita ei aina ehdi eikä viitsi käydä läpi työpaikalla joten vapaa-ajalla on ihana jutella asioita rauhassa ja sitä juttua ja myös naurua todella riittää myös vapaa-ajalle.


Ihanaa loppuviikkoa, toivotaan pieni pilkahdus auringosta <3Ei kommentteja