Mehukas uutuus Djusie

 

 Tuotteet saatu

Tämän vuoden mehukkain uutuus luonnonkosmetiikassa on taatusti Djusie. Jo pelkästään ihanat värikkäät purkit houkuttelevat kokeilemaan tätä sarjaa. Tämän lisäksi lupaus siitä, että Djusie tekee ihosta mehukkaan tekee sarjasta varmasti haluttavan.  Olen nyt testannut kuukauden kolmea tuotetta ja  Djusie pitää lupauksensa, iho on todellakin kosteutettu.

 Djusien hyviä puolia on ehdottomasti myös se, että kokonaisvaltainen ihonhoito hoituu kolmella tuotteella. Tuotteet tasapainottavat iho pH:ta ja pitävät siis näin huolta myös ihon hyvästä bakteerikannasta.

Liquid Silk Puhdistusöljyn ensikosketus on ihanan ylellinen, tuoksu tulee aidoista eteerisistä öljyistä. Tuoksusta löytyy esimerkiksi limeä ja jasminia. Öljyllä lähtee vaivattomasti myös vedenkestävä ripsiväri. Jo puhdistuksen jälkeen iho on kosteutetun tuntuinen.

Tämän jälkeen laitetaan Acid Bloom eli tasapainottava hoitoneste. Tuotetta käytetään aamuin illoin ja sitä voi lisätä 1-3 kerrosta, riippuen mitä iho kaipaa. 

Happo on siis myös kosteuttava, jos pitoisuus on matala. Tuote tuoksuu aivan vienoststi omensasiiderietikalle ja tämä kuuluukin tuotteen raaka-aineisiin tasapainottaen ihon pH:ta sekä kirkastaen ihoa. 

Kolmas ja varmaan se tärkein aamuin illoin käytettävä tuote on Fruit Glaze kasvoöljy. Öljy siloittaa pieniä juonteita ja sisältää runsaasti E-vitamiinia. Tämä tuote on loistava esimerkiksi aknearpiin sekä pigmenttiläiskiin. Öljy yllätti todella positiivisesti myös imeytymisen suhteen. Iholle pystyi aamulla öljyn levittämisen jälkeen laittamaan hyvin meikkivoiteen. 

Hoitonestettä sekä öljyä voi käyttää myös silmänympärysiholle. Djusie sopii kaikille ihotyypeille.

Kun sarjan eli Katja Kokko on kyseessä, kuuluu Djusien ihonhoitorutiineihin myös manuaalinen käsittely, joka napakoittaa ihoa ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.  

Katja Kokon myötä olen tutustunut enemmän gua shan saloihin, mutta Djusien manuaalinen käsittely tehdään ilman välineitä.


 


Djusiessa on jotain samaa kun talven jälkeen ensimmäisissä aringonsäteissä, jotka saavat hymyn huulille ja unelmoimaan valkoisita tennareista ja t-paidasta. Djusiessa on ihanaa elämäniloa, värikkyyttä ja mehukkuutta.

Djusie haluaa jakaa myös hyvää  lahjoittaakin osan tuotoistaan vuosittain mielenterveystyöhön.

Jos kiinnostuit, pääset lukemaan tuotteista , vaikutuksesta ja raaka-aineista lisää täältä.

Ihanaa loppuviikkoa <3


2 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja miten neuleesi sopii Djusien tuotteiden kanssa just eikä melkein. En taida tietää toisia purkkeja, jotka on ihan mun näköiset, väriä jee.

  Sydämellistä sunnuntaita Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana <3. Siis nuo purkit tuovat iloa ihanuudellaan. Ja ovat aivan supertuotteita muutenkin. Aurinkoista loppuviikkoa <3

   Poista