Habitare

Nyt on oltu Habitaressa. Kivoja juttuja. Tosin eilinen naapurin rouvien extempore tapaaminen venyi hieman ja verotti tämän päivän toimintaa.

Tässä kuvat jotka sain aikaiseksi. Enemmän siis kuvia ja vähemmän tuotetietoutta, yritän syventää muutamaa joskus myöhemmin.Nämä rouheat lamput ovat firmalta nimeltä Sessak. Varsinkin betonilamput viehättivät. Ovat tulossa piakkoin myynti eikä hintakaan ollut paha.


Valkoisen keittiön suuren suosion jälkeen tulee kivasti taas hieman tummempaa tarjolle. Dieselin keittiö miellytti  kovasti. Erityisesti rosteripinta eri sävyisenä mitä yleensä olemme tottuneet näkemään.
 Balmuir oli esillä, luultavasti koko messujen hienoimmalla osastolla.


Ja sitten, juuri todenneena, etten olekaan vielä ostanut mitään, saavuimme taljataivaaseen! Gof oli tämän firman nimi. Heillä oli messutarjouksena  taljoja edullisesti. Jos olette vielä huomenna mennossa, kannattaa käydä katsomassa. Laittan tämän osasto ostoksista myöhemmin kuvia.

Tikkurilan osastolla katsastimme syksyn trendivärikartan. Nämä tuolit on maalattu sävyllä pro gray 1926. Näytti paremmalle muuten luonnossa, kuvat eivät tee oikeutta tälle kauniin harmaalle sävylle.


Viimeisin, mutta ei vähäisin (ja joka nimenomaan oli tarkoitus katsastaa) on Zoco Home. Sielläkin tuli shoppailtua ihania juttuja, joista laitan myöhemmin lisää. 
Tämän Habitare-reissun kiitos kuuluu ystävälleni Elsille, joka usein jostain syystä, tahtomattaan joutuu minun assistentiksi. Niin myös tänään, kun itselläni oli vaikeuksia pitää kaikki palaset koossa. Oli kuuma, liikaa tavaraa ja liian vähän käsiä. Ja joskus nauratti hysteerisesti.
Joten, kiitti vielä!


Ei kommentteja