Halkoteline

Heippa!  Elokuinen mökkikeikka ja shoppailu Casamissa poiki meille kotiinkin ihania juttuja.
Aiemmin kerroin siitä Casamin mittojen mukaan meille tehdystä tasosta. Ihastuin liikkeessä myös heidän tekemään halkotelineeseen ja sen halusin tuoda kotiin.
Olin kesälläkin ottanut kuvia samaisesta liikkeestä ja niissä kuvissa oli tyynynpäällinen, ja se kuva veti aina puoleensa jotenkin mystisesti. Joten se oli vaan pakko saada myös.

Minulla on muuten himo taljoihin ja aina vaan haluaisin niitä lisää. Ne on vaan niin ihania. Kuvissa vanhan kirpparilta ostetun pallin päälle on laitettu pieni, tuoliin tarkoitettu talja. Kuinkakohan monta taljaa ihminen voi omistaa?3 kommenttia

  1. The cosplay was so good Lauren was invited to the Rings of Power premiere and obtained to speak to Morfydd Clar who plays Galadriel on the present. Lauren released the mannequin for the sword so everyone might have one, too. This mannequin by Andy Valentine high precision machining is a painstaking re-creation -- I comprehend it was painstaking as I watched it unfold on Twitter -- and it turned out beautifully. He even added the sheath in case you wished to print that, too. If you might be} looking for a approach to get more bang on your buck, contemplate following these creators on Patreon.

    VastaaPoista