Habitaren shoppailuja


Olette varmaan kuulleet nettikaupasta nimeltä Zoco Home. Trendikkäitä marokkolaisia käsin tehtyjä korikasseja, tossuja, poufeja ja paljon muuta,
Kävin Habitaressa katsastamassa heidän osaston messutarjousten toivossa. Ja olihan siellä. Mukaan lähti korikassi (joita jo löytyy useita). Näissä  Zoco Homen korikasseissa on  hauska paljettipinta. Väreinä löytyy myös musta ja harmaa.
Ja uudet tossut. Kotoa löytyy jo yhdet sisäänajetut,  mukavasti pehmenneet. Mutta varalla näitä on hyvä olla monet. Ihan ensimmäiset nimittäin löytyivät sammaloituneena metsästä. Koskaan ei voi siis tietää mitä tapahtuu. Terassillamme nimittäin vierailee usein kenkiä rakastava metsän eläin, supikoira kenties.

Zoco Homen perustaja asuu itse Espanjassa. Mielenkiinnolla  hieman kyselin hänen mielipidettään Espanjan sisustustarjonnasta. Saman huomion oli tehnyt kun minäkin. Kivoja sisustusliikkeitä on hankala löytää. Mutta lupasivat toimittaa meille heidän nettikaupastaan myös Espanjaan, jos tarvetta ilmenee. Aika hyvää palvelua, sanoisin.

Zoco Homen nettikauppaan täältä, klik.4 kommenttia

 1. Korikassi on ollut mulle täysin neutraali (ei tunteita puoleen tai toiseen) kapistus viime päiviin saakka. Tosi hassua, sillä kiinnostus sitä kohtaan on pikkuhiljaa heräillyt. Miten kätevä ottaa mukaan kauppaan, torille, kylään...seuraava hankintani on ehdottomasti - korikassi! Tuo sinun on muuten hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi korikassit toimii säilytyksessä hyvin. Meillä niitä on ripoteltu vähän joka huoneeseen.

   Poista
 2. Nuo tossut on vaan ihan parhaat <3 Pouf olisi kans kiva, valkoisen kotiuttaisin heti, jos voittaisin lotossa. ;)

  VastaaPoista
 3. Poufit on aivan ihania, mutta täytynee hillitä sen kanssa. Tila alkaa olla vähissä, joten lottovoittoa odotellessa :)

  VastaaPoista