Mökin piharemonttia

Ihana, lämmin ja leppoisa sunnuntai. Käydäänpä sen kuunniaksi kurkistamassa, mitä mökin pihamalla olikaan tapahtunut.

Tässä muutama kuva ennen töiden alkua.

Ja seuraavaksi nykyinen tilanne. Viimeistelyt on vielä tekemättä. Rannan puuterassia jatkamme   betonilla. Siihen laitamme grillausalueen. Samoin betonista tulee kulku hiekkarannan läpi.

Betoni tulee olemaan tumman harmaata, ja mahdollisesti kuvioidaan. Kuviota emme ole vielä päättäneet. Nykyisihän betonista saa todella hienoja pintoja.Paljon siis vielä tekemättä, mutta hyvällä alulla ollaan. Odotamme kovasti jo ensi kesää ja istuskelua tuolla ihanalla terasilla, veden äärellä.

Muutakin on pihalla tapahtunut, mutta niistä ei juurikaan mitään kaunista visuaalista kuvaa saa. Sen  verran voin kuitenkin valoittaa, että meille on tulossa yleisurheilukenttä myöskin. Kyllä, luitte oiken, yleisurheilukenttä. Juoksusuora tartan-päällysteellä, pituushyppypaikka, kuularinki...

Meillä oli muuten ihan mahtava puunkaataja. Löysimme tyttöjen kanssa pienen jakkaran pihalta. Ensin ajattelin, että työmies oli tuonut oman taukojakkaran, mutta hän oli kertonut tytöille, että se löytyi puun sisältä. Sitä kovasti ihmeteltiinkin, mutta loppujen lopuksi kävi ilmi, että hän oli sahannut ne kaadetusta puusta tytöillemme.

Minusta aika suloiset, vai mitä? Ja itse asiassa aika trendikkäätkin.1 kommentti