Party alarm

Tasan 11 vuotta sitten meillä oli jännät paikat. Olimme vuotta aiemmin muuttaneet nykyiseen kotiimme ja meidän "pikkumökiksi" kutsuttu rakennus oli täysin kesken.
Koko suku oli kokoontunut yhdessä viimeistelemään sisustusta. Siellä tapetoitiin, laitettiin paneeleja  ja listoja. Itse puuhastelin keittiössä, vähäisillä voimillani. Olin nimittäin raskaana. Ja hetkeä ennen kahvia ilmoitti tulostaan meidän esikoisemme. Kahvit ehdimme vielä juoda, sitten sanottiin suvulle heipat ja jätettiin heidät jatkamaan remonttia.

Eilen siis juhlittiin synttäreitä, talo täyttyi neideistä ja myöhemmin myös muista vieraista, Isac Elliot raikui stereoista.

Yllä muutama kuva lahjoista. Design letters mukit olivat viime vuoden lahjoja, nyt täydensin niitä yhdellä kannella. Samoin lamppu oli jo valmiina, uutena siihen oli tuo kehikko, Clas Ohlson
designia :) Ja tennarit  varsinainen lahja.
Kakun kynttilät sekä muun rekvisiitan neiti oli käynyt itse valitsemassa Tigerista. Kynttilöiden liekin oli muuten tarkoitus loistaa samoissa väreissä kun itse kynttilä, huomaatteko väriä?


Pöytä tyhjeni ja bileet siirtyivtä sisälle, korvissa taitaa soida vieläkin Party alarm.
Eilen oli vielä  päivällä hetken aurinkoista ja saimme tytöt lasiterassille syömään, toinen kattaus iltavieraille tehtiinkin jo sisälle.
Pikkumökissä on edelleen samat kukkatapetit ja paneelit seinällä.

Tytöstä on vaivihkaa kehittymässä kaunis neiti. Lahjat vaihtuneet leiluista koruihin, vaatteisiin ja sisustukseen.

Ei kommentteja