Haluatko palan historiaa?

Nyt on mahtava tilaisuus hankkia pala historiaa. Olympiastadion on remontin kourissa ja vanhat penkit korvataan uusilla. Joten vanhat penkit on laitettu myyntiin.

Aiemmin olen kertonut meidän mökkiremontista, jonne on rakentunut yleisurheilukenttä sekä punttisali.

Urheilukentällä voi harrastaa korkeushyppyä, kuulantyöntöä, korista, sulkapalloa, sählyä, ammuntaa. Ylempää löytyy juoksusuoraa, pituushyppyä sekä tietysti aidat.


Kuten kuvista näkyy, on ilman muuta selvää, että meille tulee penkkejä. Ja miten mahtavaa on saada nimenomaan Olympiastadionin penkit. Onhan tuolla jo Eläintarhan remontista jäänyttä tartan-mattoa.

Pääsemme itse sahaamaan omat penkit, joita on nyt ostettu etukäteen neljä kappaletta. Olympiastadion haastaa myös ideoimaan ja tuunaamaan penkeillä uuden elämän.

Ja jos ei itse halua käydä sahailemassa, niin penkkejä on mahdollista ostaa myöhemminkin. Keväällä 2016 tulee myyntiin design-penkkejä  jalallisina versioina Vepsäläisen myymälöissä. Tätä Vepsäläisen Olympiastadion-mallistoa on tällöin myynnissä rajattu määrä.

Lisää tästä projektista voi lukea Olympiastadionin sivuilta, täältä.

Saadut varat käytetään lyhentämättömänä Olympiastadionin remonttiin. 
Joten käykääpä hankkimassa itsellenne pala historaa. 
6 kommenttia

 1. Mahtavaa kierrätystä ja miten hienoa kertoa, että omistaa palan historiaa ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Ja minusta on aika hienoa saada tuollaiset penkit. Ja tietysti henoa, että meillä sattuu olemaan juuri sopiva paikka niille :)

   Poista
 2. Miten hauska idea! Totta kai tuonne tarvitaan penkit. Ja makkaran myyntiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, näen sieluni silmin miten tuolla on kohta pieni koju makkaran myyntiä varten ja lippumyyntiä. Ja vaimo siellä kojun takana töissä :)

   Poista
 3. Hauska idea ja mahtavaa, etteivät vaan heitä kaatopaikalle niitä penkkejä suorilta. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä sääli, jos olisivat menneet vain kaatopaikalle. Me ollaan näistä kyllä ihan innoissaan. Ja kiva nähdä mitä Vepsäläinen näistä keksii :)

   Poista