Olohuoneessa juuri nyt

Olen aiemminkin blogissani kertonut, miten meillä saattaa aivan yhtäkkiä järjestys muuttua.Yleensä siinä käy niin, että istahdan sohvalle, otan sisustuslehden ja luen pari minuuttia. Sitten pikainen katse olohuoneeseen, muutama mielikuva ja ajatustyöskentelyä. Ja kas, taas on järjestys muuttunut. Yleensä lapset huutavat epätoivoisesti "ei saa, tämä on hyvä". Edellisellä kerralla nuorempi tyttöni suorastaan roikkui sohvassa ja yritti estää  muutokset. Mies tulee kotiin illalla ja toteaa "jaahas, että tällainen". Lapset siis ilmiselvästi pitävät rutiineista ja pysyvyydestä. Mutta ehkä näistä muutoksista ei kuitenkaan jää pysyviä traumoja.

Kuvia muutoksista harvemmin on ehtinyt blogin puolelle, instagramiin kuitenkin. 
Viimeisin järjestys näyttää tältä. Juuri nyt, tänä päivänä.
 Vaikea sanoa, miksi perusonnellisella ihmisellä on jatkuva ahdistus ja tarve muuttaa järjestystä. Onko muilla samaa ongelmaa?


16 kommenttia

 1. Meillä on vaikea siirrellä mitenkään dramaattisesti järjestystä, mutta tavaroita ja tauluja senkin edestä tulee pyöriteltyä! Teillä on tosi viihtyisän näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Pienilläkin asioilla on joskus suuri merkitys :)

   Poista
 2. Meillä ei oikein olohuoneessa voi järjestystä muuttaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei meilläkään oikeastaan kovin montaa huonekalua, mutta ne siirtykin sitten tiuhaan tahtiin :)

   Poista
 3. Meillä järkkä muuttuu oikeastaan vain tytön huoneessa ja keittiössä.
  Ihanalta teillä näyttää <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3. Meillä taas keittiössä ja työhuoneessa ei voi muuttaa mitään :)

   Poista
 4. Kämppä ympäri välillä!
  Se puhdistaa kummasti mieltä ja piristää!
  Ja Nelson nauttii!

  Ihanaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua. Ja Nelsonhan ei välitä järjestyksestä kunhan vain minä löydyn huoneesta :)

   Poista
 5. Voi tunnen tuon tunteen. Sama fiilis iskee minullekin silloin tällöin ja siinä ei auta järkipuheet. Ei auta muu kuin pyöritellä tavaroita niin kauan että alkaa tuntuu että nyt on hyvä :D. Sama juttu tyynyjen yms kanssa. Yhtäkkiä alkaa vain kyllästyttämään ja siirrän esim yläaulan tyynyt olohuoneeseen ja päinvastoin ja kas kummasti helpottaa . Mukavaa viikonloppua sukulaisielu :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan just noin :). Ihanaa viikonloppua ihanalle sukulaissielulle <3

   Poista
 6. Upealta näyttää <3

  Meillä on menty samalla järjestyksellä jo pitkään ja toivonmukaan tarvetta kalusterumballe ei edes tule :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3. Olet tainnut tehdä alustavan työn niin huolellisesti ja tarkkaan harkiten, ettei tarvetta tule :)

   Poista
 7. Raikkaalta ja hyvältä näyttää. Täytyisi kyllä omallekin lepakkotuolille löytää joku hyvä paikka.. nyt lojuu autotallissa... Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3. Käy ihmeessä hakemassa lepakkotuoli ja mallaile sitä eri paikkoihin. Pääset vähän mun fiiliksiin. Nimittäin juuri tuota lepakkotuolia siirretään ihan jatkuvasti. Mutta sitähän on helppo onneksi siirrellä :)

   Poista
 8. Oikein kivalta näyttää! <3 huonekalujen venkslaus piristää ja heti ku olis saanu uuden kodin :) meillä olkkarissa ei oikein voi vaihtaa kalusteiden paikkaa. Ihme kyllä en ole vielä kyllästyny, vaikka sama järjestys ollut useamman vuoden. Muissa huoneissa vaihdellaan sit senkin edestä :D Hieno talja! Meillä samanmoinen löytyy olkkarin pöydän alta ;) Mukavaa viikkoa <3 -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3. Onneksi meillä noita sohvia voi vähän siirrellä vaikka aika rajoitetusti. Teillä on sitten olkkarissa kaikki harmonisesti kun et ole kyllästynyt ja tietysti huippuhieno talja :) Ihanaa viikkoa!

   Poista