Olohuone

Kehtaankohan myöntää, että meillä muuttui juuri järjestys olohuoneessa. Pakko se on.

Olohuoneen ongelma minun silmissä on nyt siis se, että en halua katkaista pitkää tilaa kahteen osaan. Ja kun meillä nyt on tuo vanha Lundia-hylly, takka ja televisokappi, niin vaihtoehtoja ei ole kovinkaan monta. Mutta nytpä keksin aivan uuden jutun. Kuvissa näkyykin nyt se televisiokappi auki ja kiinni. Televisiokaappi, jonka runnoin aivan väkipakolla meidän sisustukseen. Televisio sinne mahtuu juuri ja juuri, mutta parit asiaan kuuluvat laitteet eivät. Ne on sijoiteltu tyylikkäästi lattialle. Sen tulosta olisi saanut aivan oman hauskan  tarinan.

Mutta auttakaa nyt rakkaat sisustussiskot. Miltä täällä nyt näyttää? Onko tuo hassu vai avaako paremmin tilaa? Ja jos se on vähän hassu, niin eihän se haittaa? Edellellinen versio löytyy edellisestä postauksesta.

Näin tomerana siis pienen flunssan kourissa tänään, juuri ennen töihin lähtöä.7 kommenttia

 1. Edellinen järjestys toimi omaan silmään paremmin. Siinä kaikelle oli ns. oma paikkansa. Tässä uudessa tila tuntuu hajanaiselta, ja vähän sekavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmaan onkin. Ärsyttää vain katkaista ja jotenkin pienentää tilaa. Mutta onneksi tuota sohvaa voi pienellä liikkellä laittaa takaisin edelliseen :)

   Poista
 2. Mä oon kyllä sitä mieltä että tykkäsin ♥ Siis tästä uudesta! Tilavampi ja yhteneväisempi, tosi kiva!!! :) Oikein ihanaa pyhäpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli puolesta ja vastaan ja minä edelleen yhtä pihalla :) Kiitos, samoin sinulle ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Ehdotus, tv-kaappi ja kirjahylly vaihtaa paikkaa. Toinen sohva kirjahyllyn eteen mutta riittävän kauas ja toinen sohva ikkunan edessä. Loput tavarat kyllä löytävät paikkansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Ihana saada kommentteja. Olen miettinyt tuotakin. Tv on ollut aikoinaan tuolla seinällä mutta sitten siitä ei näy kunnolla kun on isot ikkunat vastapäätä. Ja sen verran tärkeä elementti eräille perheessä :) Lundia kyllä rajoittaa. Joskus on ollut sohva kirjahyllyn edessäkin. Mutta nämä siis mietintään kun sohvalla istuskelen :)

   Poista
 4. Korkea Lundia ahdistaa takkaa. Enemmän "hajurakoa" takkaan ja matalammat päätytikkaat, ettei ylitä takan korkeutta. Siitä vois sitten 50 cm lev osan siirtää muualle, jos tuntuu vielä ahtaalta. Nätti koti! Ei näyttänyt pahalta keittiössäkään, mutta kirkaslasiovet vois silloin auttaa, jos avohylly tuntuu liian kirjahyllymäiseltä.

  VastaaPoista