Scratch map

Löysin aivan ihanan synttärilahjan vanhemmalle tyttärelle. Kartan, josta raaputettaa näkyviin maat, joissa on käynyt. Scratch mapin. Lisäksi vielä matkapäiväkirjan, johon voi laitaa muistiin matkalla kokemiaan asioita. Päiväkirjassa on myös tasku, johon laitetaan kaikki tärkeät liput ja laput. Muistot matkalta. Nämä löysin  liikkeestä nimeltään Båtskin.
Täydellinen lahja 13-vuotiaalle, jonka Lontoo on juuri lumonnut. Edessä odotus uudesta kaupunkilomasta.Elämä edessä, maailma valloitettavana. 
Ihanaa synttäriä, rakas tyttäreni <314 kommenttia

 1. Meillä on ollut jo pitkään kuopuksen seinällä samanlainen kartta, vähän erivärisenä vain. Hänellä kun ei ollut maantieto oikein hallussa jossain vaiheessa. Hyvä ja opettavainen lahja :) Tuo kirjanen olisi tämän äipän mieleen, mutta teinipoikaa en varmasti saisi innostumaan sen täyttämisessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, poika ei ehkä niinkään. Mutta tytöt varmasti tykkäävät ja varsinkin siitä taskusta, mihin voi laittaa kuitit ja liput :)

   Poista
 2. Aika kiva lahja! Tuollaisesta en ole koskaan edes kuullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. Enpä ollut minäkään kunnes tuli vastaan ja ihastuin heti :)

   Poista
 3. Aivan ihana idea. Tyttäreni tykkäisi tuosta myös taatusti :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana idea. Tyttäreni tykkäisi tuosta myös taatusti :)

  VastaaPoista
 5. Vitsi miten kiva lahja ja ihana kaunis tytär <3 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 6. Tämä on ihan kiva - ihan oikeatkin (?) maailmanmatkaajat ovat niitä hankkineet ja käyttäneet. Kirjoitin jopa blogijutun näistä muutama vuosi sitten. Isojen maiden raaputtaminen näkymiin tuottaa kyllä paljon roskaa!
  Maabongauksesta kiinnostuneet voivat muuten halutessaan lukea siitä lisää vaikka täältä - kun vähän pitemmälle mennään aiheessa niin se on jo melkein tiedettä :-)

  VastaaPoista