Lomatyyli

Palataan vielä hetkeksi Espanjaan ja katsastetaan viikon asut. Niin kun kaikkialla Euroopassa,  viikko oli harvinaisen viileä myös Torreviejassa. Mutta onneksi aurinko paistoi monena päivänä, vaikka tuuli puhalteli  viileästi. Kevytuntuvatoppis oli päivittäin käytössä.  Toisaalta omalla terassilla tuulelta suojassa sai nauttia auringon ihanista lämmittävistä säteistä ja laittaa bikinit päälle.


Loman paras ostos oli valkoinen pellavapaita Zarasta. Toinen luottovaate oli NeoNoirin musta lyhythihainen haalari. Haalari on niin ihana päällä.
Valkoinen jakku taas on noin 10 vuotta vanha, mutta toimii edelleen.Lopuksi kiitos ihanille kuvausassareille ja ystävilleni <3. He ymmärsivät, että ruoka syödään vasta kuvauksen jälkeen ja asukuvat otetaan, jos on hyvä tukkapäivä ja meikit sattuvat olemaan nätisti naamalla :)

Aurinkoisia kevätpäiviä!

10 kommenttia

 1. Ihania lomakuvia ja niin olette ystäväsi kanssa kuin mallit konsanaan kuvissa. Kivan rennot asut, niin kuin lomalla pitääkin olla. Aurinkoista pääsiäistä sinulle kaimaseni <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Rentoa pitää olla juu :) Ihanaa pääsiäistä sinulle <3

   Poista
 2. Ihana lomalook sinulla on ollut. Voi mikä lämmön kaipuu tuli taas näitä kuvia katsellessa
  Leppoisaa kiirastorstaita sinulle Sari ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3. Kyllä se lämpö kohta tulee :) Ihanaa pääsiäistä <3

   Poista
 3. Ihana lomafiilis. Juu, ei ruokaan saa koskea jollei sitä ole kuvattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei, ja aika monesta suunnasta varmuuden vuoksi välillä, huoh :) Ihanaa pääsiäisen aikaa <3

   Poista
 4. Tosi kivat kuvat ja hei, tuttuja kuvakulmia:)Vai oli siellä vielä viileää, no ei se kuvista näy ja kuitenkaan ei tarvinnut pakkasessa värjötellä. Kevät on siis sielläkin myöhässä! Ihana tuo sinun musta paita ja todellakin samantyyliset on hihat kuin mun mekossa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapi olla samoja kulmia missä pyörittiin samoissa hommissa. Paita on tosiaan saman tyylinen, pitänee joskus treffata samiksina :)

   Poista
 5. Aivan ihania lomakuvia ja hei mitä ihanaa sä olet ostanut, nuo värikkäät käsikorut <3 <3
  Hyvä, että matkaseura ymmärsi, ettei ruokaan kosketa ennen kuvauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo käsikorut on niin ihania ja edullisia, taidan ostaa lisää seuraavalla kerralla :) Ja on tosiaan tärkeää että matkaseura ymmärtää ruokahommat ja ettei niitä laitella mihin tahansa lautaselle : :) Ihanaa pääsiäistä <3

   Poista