Terassilla auringonnoususta auringonlaskuunTervetuloa kurkkaamaan Casa Mimin terassielämään, auringonnousuta auringonlaskuun. Viimeisin eli viime viikon reissu tehtiin kahden hyvän ystäväni kanssa. Koska Casa Mimi on ikäänkuin oma koti, on aika luonnollista, että vietämme siellä paljon aikaa. Myös ystävilleni Casa Mimin terassi on se paikka.  Siellä juodaan aamukahvi, syödään lounas, istutaan auringossa, illalla pöytään laitetaan  tapaksia ja nautitaan upeista auringonlaskuista. Terassin lasituksen vuoksi siellä on mahdollista viettää aikaa vuoden jokaisena päivänä, jokaisessa säässä. Kuumina päivinä terassin lasiovet avataan ja annetaan auringon lämmittää.
Noihin maisemiin ja tuolle terassille on aina  ikävä. Siellä on niin paljon ihania muistoja ysävien ja perheen kanssa vietetyistä hetkistä. Nyt vaan lasken viikkoja seuraavaan kertaan.
8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitti <3. Kyllä tuon terassin tunnelma on aina jotenkin niin ihana :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia. Kyllä lämpimän kaipuu on niin kova täällä Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi <3. No eikö vaan olekin, mutta jospa kohta saataisiin hieman lämpöä Suomeenkin :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja varmasti vaihteeksi kiva reissata ystävien kanssa. Etelänkotinne näyttää niin kauniilta, että ymmärrän hyvin kaipuusi sinne lämpimään. Onneksi kevät tekee (ehkä) jo vähitellen tuloaan, tänään oli jo ainakin niin kevätfiilis.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Ihana laittaa myös etelänkotia ja lomailla oman mielen mukaisessa ympäristössä :). Se taitaa olla yksi oman omistamisen parhaita puolia. Aurinkoista viikkoa <3

   Poista