Keittiön seinän maalaus

Keittiömme yksi seinä sai tällä viikolla uuden kauniin vaaleanharmaan sävyn. Maalia jäi jäljelle edellisestä pintaremontista, joista kerroin täällä ja täällä.
Maalauksen yhteydessä poistin myös hyllyn ja nyt fiilistellään näin. Odotellaan uutta inspiraatiota saapuvaksi. Seinä saattaa jäädä ilman hylly tai hylly tulee, jos keksi siihen  tyylikkään ratkaisun. Seinä on hieman haastava, koska aiemmin siinä  on ollut jääkaappi sekä uuni ja pistorasian paikkoja on jäänyt  häiritsevästi näkyviin.

 

Joka tapauksessa olen nyt kahvini ansainnut ja voin pohdiskella sen ääreessä yksityiskohtia. Ja vaikka maalus on palkitsevaa ja ihan kivaa, niin taidan pitää nyt kunnon tauon siitä hommasta. Mutta toisaalta yksi parhaista sisustusoivalluksistani viime aikoina on ollut se, että maalaukseen e tarvita miestä, sen voi hyvin aloittaa ja tehdä ihan itsekin...

4 kommenttia

 1. Onpa kaunis harmaan sävy! Kiitos rohkaisusta, meillä odottaa makkarin seinä maalausinspistä ja se taitaa toteutua vain niin, että tartun itse siihen hommaan.
  Silmä lepäsi muutenkin kuvissasi - ihania kuvia!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Maalaaminen kyllä palkitsee, kun vaan malttaisi. Olen aika hätäinen tekemään :). Eli nyt vaan maalaushommiin.

   Poista
 2. Hyvän värinen seinä! Kun maalausinto iskee täytyy minusta myös heti toimia eikä jäädä odottaa :) tällä taktiikalla voi toki saada aikaan myös pientä eripuraa kotona. Voisiko seinän pistorasion paikat peittää laittaa siihen todella ison taulun - wink wink? Ellet halua sitä hyllyä... Kyllähän kotiin aina yksi iso maalaus mahtuu.
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainahan maalaus pitää mahtua. Aika haastavassa kohdassa tuo toinen tosin kun on lamppujen välissä... Ehkä kestän pientä epätäydellisyyttä :)

   Poista