Tarjoiluvaunu

Kevätterveiset keittiöstämme! Se onkin ollut pienen sisustuspäivityksen tarpeessa. Ensimmäinen askel oli maalata seinä, siitä oli aiemmin juttua täällä. 

Nyt on vuorossa pientä stailausta. Ikean pieni tarjoiluvaunu sai väistyä uuden, isomman tieltä. Tähän uuteen Dorren tarjoiluvaunuun mahtuu hyvin keittokirjat, tärkeimmät mausteet ja yrtit.
Pääsiäinen tuli jotenkin salaa tämän lumisen talven keskelle. Emme ehtineet juurikaan ruokia miettiä. Mutta lammas ja parsa, niitä tietenkin pitää olla. Ja kun pääkokki poti erittäin ikävää miesflunssaa, niin laitoin esiliinan päälle ja hoidin homman.
Nelson vahtii silmä kovana ikkunasta. Jos otetaan imuri esiin ja laitetaan ruokaa, niin aivan varmasti meille on tulossa vieraita kylään. Fiksu koira, tosin ei tällä kertaa osunut ihan oikeaan.Ihania aurinkoisia vapaapäiviä. Minä käväisen muutaman päivän töissä ja lomailen sitten taas niiden jälkeen.
14 kommenttia

 1. Kivan näköinen tarjoiluvaunu, johon mahtuu mukavasti tavaroita. Muutenkin kaunsta teillä:) Ja ihana Nelson:) Hyvää Pääsiäisen aikaa Sari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Tarjouluvaunuun mahtuu kyllä tosi paljon tavaraa ja on kivu, kun voi laittaa yrtit ja kauniit astiat esille.

   Poista
 2. Kiva tuo uusi tarjoiluvaunu. Riittävästi tasoja ja näyttää myös riittävän tukevalta.
  Nelson on tarkkana :) Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään minäkin ja on kyllä tukeva, voi huoletta kasata keittokirjoja. Juu, Nelson on tarkka koira lukemaan meidän toimintaa, vaikka joskus menee vähän pieleen :)

   Poista
 3. Onpa kivan näköinen tarjoiluvaunu. Ja niin hyvännäköistä pääsiäisruokaa tulossa. Ja parsaa.
  Teillä on kyllä viihtyisää. Ja Nelsonkin tarkkailee tilannetta.
  Hyvää pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula <3. Pääsiäisenä oli ihan yksinkertaiset ruuat mutta hyvät sellaiset :) Ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Kivalta näyttää uusi tarjoiluvaunu. Ihana päivetys sinulla on iholla.
  Voi tuota Nelsonia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Ihon väri kyllä hieman aina muuttuu siellä Espanjan auringossa, vähän väkisinkin vaikka yrittää rasvoilla suojata :)

   Poista
 5. Pääsiäinen tuli tosiaan salakavalasti tänä vuonna, täällä se on mennyt työn touhussa tapettia irrotellessa. Kivan näköinen tarjoiluvaunu. Rapsutukset Nelsonille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta pääsiäinen on mitä parhainta aikaa irrotella tapetteja. Itse olin hieman töissäkin mutta oli selkeästi liikaa vapaa-aikaa, koska olohuoneen järjestys taas muuttui :) Nelson saa terveiset!

   Poista
 6. Oi kun teillä on kaunista ja tuo tarjoiluvaunu on upea!
  Täällä ei oikein pääsiäsitä laitettu millään tavalla tänä vuonna, se tuli vähän niinkuin puskista :D
  Lammasta en osaa tehdä, siitä tulee iana villasukan makuista, joten olen luovuttanut. Sinun ruokasi näyttää oikein hyvältä.

  Ihanaa viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. No kyllä kannattaa kokeilla karitsaa, ei olla kummosia kokkeja mutta aina tullut ihan mielettömän hyvää :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Näitä kommentejä on niin ihana lukea <3

   Poista