Insomnia Show & Dinner ravintola Virgin Oilissa

 Yhteistyössä Raflaamo

Marraskuun pimeät illat saapuivat ja samalla ihana glögi- ja pikkujoulukausi. Jos sinulla on vielä pikkujoulupaikka haussa vaikka kaveriporukan kesken, niin tässä vinkki ja vahva suosistus.Pääsin eilen katsomaan ensi-illan Virgin Oilissa esitettävään Insomnia Show & Dinnerin.
Show & Dinner koostuu italialaisesta buffetista sekä lyhyistä tanssiesityksistä sekä lopuksi illan pääesityksestä. Illan kulku on sovitettu sujuvaksi ja ihanan rennoksi. Ruokaa voi nauttia esitysten välissä, joten nälkäisenä eikä janoisena esitystä ei tarvitse katsoa. Upeassa showssa ei myöskään tarvitse istua koko ajan vaan paikallaan, vaan pääsee itsekin mukaan tanssiin. Illan musiikki saakin varmasti tanssimaan mukan. Esiintyjinä Insomniassa on sekä musikaalitähtiä sekä Tanssii  Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttuja tanssijoita. 
 

Aivan täydellinen pikkujoulukauden avaus, kiitos siitä  Raflaamo. Jos kiinnostuit, linkin takaa löytyy lisää tietoa Virgin Oil Insomnia Show & Dinner 

Tunnelmallista viikonloppua ja marraskuun alkua  <3

6 kommenttia

 1. Oli mahtava show ja niin kivaa, myös kotimatka. <3 Kivaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava ja herkullinen show <3. Ja kiitos taas ihanasta seurasta ja kotimatkasta <3

   Poista
 2. Oli todella kiva ilta. Show, seurustelu ja ruokailu rytmittyivät hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ilta. Ja olen kyllä samaa mieltä, illan kulku oli suunniteltu erittäin hyvin eikä nälkäisenä tarvinnut esityksiä katsella <3

   Poista
 3. Olipa upea pikkujoulukauden avaus, niin viihdyttävä ja vieläkin täällä hyräilen Indsomniaa : ) Ihania italialaisia makuja ja oikein hyvää seuraa, näillä energioilla jaksaa ensi viikon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ilta, tämän voisi hyvin ottaa vielä uusiksi 😊

   Poista