Miten sujui viikko Espanjassa

Reilu viikko vierähti taas Espanjassa Casa Mimissä.  Siinä ajassa ehtii  tottua luonnon väreihin sekä valoisuuteen ja paluu marraskuun harmauteen hämmentää, ennen kun siihenkin taas tottuu.

Alkupäivät sain viettää ystävän kanssa, taas kerran ikimuistoisia ja hauskoja hetkiä. Sen jälkeen jäin yksi, pidemmäksi aikaa kun koskaan aiemmin.
Ajatus yksinolosta oli omalla tavallaan ihana, saisin nukkua niin paljon kun haluaisin, käydä lenkillä ja elää muutenkin terveellisesti. Ja miten se sitten sujui?Nukkua en yksin osannut ollenkaan. Heräilin monta kertaa yössä. Tämä varmaan olisi korjaantunut ajan myötä. Koska kaikkeen tottuu. Lenkillä tietysti kävin, koska upeat auringonnousut vaan pakottavat lähtemään merenrantaan. Mutta minun "vailla mitään kunnon treeniohjelmaa" -tyylinen juoksuharrastus kostautui kovalla kivulla, eikä juoksukaan onnistunut. Eli toivottavasti vihdoin otin opikseni ja kuuntelen ohjeita eli teen myös niitä juoksua tukevia lihastreenejä jatkossa Mutta onneksi pyöräily ja kävely onnistui.
 
Sitten tuli kutsu naisten kanssa Ruta de la Tapas -kierrokselle. Ja tietysti lähdin, koska näitä järjestetään vain kahdesti vuodessa ja tämä oli täydellinen tilaisuus tutustua kaupungin tapastarjontaan paremmin siellä asuvien naisten kanssa.
Ja minähän tutustuin, moniin upeisiin ihmisiin ja uusiin ravintoloihin Ja tietty myös kaupungin yöelämään, joka on aiemmin jäänyt  itselleni hieman hämärän peittoon näin  talviaikaan.Eli jos reissu ei sujunut ihan omien suunnitelmien mukaan, enkä viettänyt aivan niin terveellistä ja urheilullista elämää, kun oli tarkoitus, niin silti nämä hauskat hetket ja uudet kokemukset tekivät tästäkin lomasta ihanan.
Ja Casa Mimiin on aina vaan kotoisampi palata tämän reissun jälkeen.

Ja olen muuten ylpeä siitäkin, että selätin yhden järjettömän ison torakkatyylisen eläimen, joka tupsahti viimeisenä iltana makkarin ilmanvaihtokanavasta sisään. Ihan ilman huutoa.


Että sellaista Espanjan elämää tällä kertaa. Nyt  totutellaan pimeyteen, ripustellaan jouluvaloja ympäriinsä  ja paistellaan joulutorttuja ja pipareita.

4 kommenttia

 1. Aurinkoterapia on varmasti tehnyt terää! Saitko otettua kuvia uudella jalustalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan vielä. Joo, kyllä yritin ja väänsin ja käänsin sitä. Mutta nyt ei oikein ollut inspiraatiota :)

   Poista
 2. Oi, miten ihanalta Espanjassa on näyttänyt. Onneksi tänään paistaa aurinko ja pääsee
  nauttimaan siitä. Hyvää viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siellä vaan ihanaa on ja vähän kateellinen olen, koska mieheni hyppää kohta koneeseen ja lentää sinne vuorostaan viikoksi :) Mutta onneksi tosiaan tälläkin pieniä valon pilkahduksia on. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista