Muuttoja ja muutoksia

Syksyn on aina muutosten aikaa. Sisustetaan kotia,  aloitetaan uusi harrastus, tehdään uusia juttuja elämässä.  Syksy toi muutoksia myös tänne Casa Mimi blogiini.
Muutokset ovat tosin aika ulkonäköpainotteisia. Ehkä huomasittekin, kun saavuitte tänne. Uusi ulkonäkö on vielä pientä viimeistelyä vaille, mutta muuten valmis.

Toinen muutos  on blogin muutto toiseen osoitteeseen, jota olin harkinnut jo pidempään. Halusin osoitteeni olevan helpompi ja paremmin muistettava. Ja kun Zonerilta kerrottiin, että www.casami.fi olisi vapaana, niin muuttoon ryhdyttiin samantien. Joka muuten sujui aika ongelmitta. Hieman tyypillistä naisellista turhautumista oli jossain vaiheessa havaittavissa, mutta yhteydenotto Zoneriin
ja sieltä tullut vastaus "asia on nyt kunnossa" rauhoitti kummasti. Eli jos mietit oman verkkotunnuksen hankkimista, niin hyvin onnistuu, vaikka ei olisikaan kovin kummoinen tietokonenero.

Eli osoite Casa Mimiin on siis www.casamimi.fi. Mutta ei huolta, vanhakin ohjaa tänne edelleen. Ja seurantakanavat löytyvät sivupalkista.

Ja mitä ulkonäköön tulee, siis blogin, niin palautetta otan mielelläni vastaan. Niin risuja kun ruusujakin. Ja myös kaikki parannusehdotukset ja juttuideat tietysti myöskin, koska blogi on teitä varten. Joten sana on vapaa.

Ihanaa marraskuun alkua, sytytellään niitä kynttilöitä, käperrytään sohvannurkkaan ja nautitaan <313 kommenttia

 1. Näyttää tosi kivalta tämä uusi pohja; on raikas ja selkeä! Ja on tärkeää, että arkisto löytyy selkeästi kuukausittain - haen aina silloin tällöin vanhoja juttuja luettavaksi, kun ei aina tule luettua tuoreeltaan ja silloin on hyvä että näkee selvästi otsikotkin.
  Minulla olisi sama homma edessä, mutta en ole vielä ehtinyt perehtyä siihen riittävästi. Hoituiko kaikki ihan vain netin kautta Zonerin kanssa - mietin siksi, että voisikohan täältä käsin hoitaa sitä kun nyt on aikaa vihdoin.
  Kun avasin sivusi, osoitekenttään tuli kommentti 'Ei turvallinen'...

  Terveisiä auringosta ja tervetuloa lomailemaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt taisin saada turvallisuusasiankin korjattua. Ootte niin ihania kun huomaattee, kiitti siitä <3

   Poista
 2. Kiitti <3. Minulle oli tärkeää, että selkeä ja jutut löytyy helposti. Zonerin kautta tuli selkeät ohjeet, jotka pystyy hyvin tekemään itse. Ja sitten on niitä eli minunlaisia, joilla aina menee joku ihan pikkusen pieleen, mutta sielä saa avun kyllä heti. Eli huoletta voi hoitaa sieltä käsin. Pitää siis tutkia tuota ei turvallisuutta, höh... Ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva ja selkeä pohja. Tuota turvallisuusasiaa miettiessä tarkista sieltä asetuksista, että kohdassa Perus-https-https:n käytettävyys on valittu vaihtoehto kyllä.
  Kivaa viikonloppua ja onnea uudelle blogipohjalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Taisin saada turvallisuusasian kuntoon, yksi ruksi oli unohtunut. Mutta onneksi nämä tulivat nyt ilmi <3. Ihanaa viikon alkua <3

   Poista
 4. Hienolta näyttää ja huvin toimii sivut näin mobiilinakin.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Sari ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi <3. Ihana kuulla, että toimii ja tykkäät. Ihanaa viikon alkua <3

   Poista
 5. Hyvältä ja raikkaalta näyttää:) On selkeä ja harmooninen ja täytyy myöntää, että kyllä tämä blogimuutos vaikuttaa pirteältä ja varmasti itse bloggaajaakin piristää työskennellä uudella pohjalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minna <3. Kyllä täytyy myöntää, että mieluusti työskentelen tämän pohjan kanssa ja toivottavasti antaa inspiraatiota hyvän sisällön tuottamiseen myös :)

   Poista
 6. Hieno on ja tosiaankin selkeä. Mukavaa marraskuuta sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kristiina <3 Ihana kuulla, että tykkäätte. Selkeys oli yksi päätavoitteita. Ihanaa marraskuuta, toivotaan hieman valoa meille :)

   Poista
 7. Näyttää oikein selkeältä, tyylikkäältä ja raikkaalta.
  Hyvä uudistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla. Olen kyllä itsekin ihan tyytyväinen tähän mennessä :). Ihanaa viikkoa <3

   Poista