Tammikuun lempiasut



Mikä outo tammikuu. Ensin on rikkonaisia viikkoja vapaista, sen jälkeen iskee taudit, jäät kotiin, kokeilet käydä töissä ja jäät taas kotiin. Kaikki rytmi on hävinnyt elämästä ja yrität ymmärtää että tammikuu onkin kohta loppu.



Ja mikä ihana tunne, kun saat taas hieman rytmistä kiinni, käyt hieman liikkumassa, ulkoilemassa ja nauttimassa muutamasta aurinkoisesta hetkestä. Uskaltautuu jopa kameran eteen kuvattavaksi tammikuun lempiasuissa.



Käytössä on nyt ollut House Of Lolan tekonahkahousut, koska ne on aivan järjettömän mukavat ja pehmeät jalassa. Tammikuussa ei kannata kiduttaa itseään yhtään enemään kiristävillä farkuilla tai muillakaan kiristävillä housuilla. 

Ja housujen lisäksi tietysti satiinihame, sopii myös teemaan "tammikuu". Ihanan tuntuinen päällä neuleeseen yhdistettynä ja sopivan rento joka tilaisuuteen.



Tällä tyylillä siis viime aikoina menty.


Aivan kohta mennäänkin jokavuotiselle naisten Himos-reissulle. Tiedossa on ihanassa seurassa paljon naurua, hemmottelua, sopivassa suhteessa villasukkia ja neuletta takkatulen ääressä sekä kuohuvaa, korkkareita ja tanssia.



Ihanaa viikonloppua <3




mustat housut House of Lola
paita Gina Tricot
hame Neo Noir





14 kommenttia

  1. Sari sulla vaan on kertakaikkiaan täydellinen tyyli, tykkään niin paljon ja ihan kaikki todellakin kelpaisi täälläkin. Upeat kuvat vielä. <3 Sydämellistä viikonloppua ja toivottavasti pian nähdään jossain. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3. Ihanaa sunnuntaita ja kyllä me nähdään, ja meillä olisi päivämäärääkin sovittavana :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti <3. Reissu oli kyllä taas niin superhauska, vatsalihakset olleet kovilla naurusta koko viikonlopun :)

      Poista
  3. Aivan ihania asuja, näytät niin kauniilta. Kivaa naistenreissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Outi <3. Reissu oli ihan super ja kyllä kiva,kun on näitä perinteitä, jotka jatkuu aina :)

      Poista
  4. Ihanat nuo käärmenilkkurit! Puserosta tulee sellainen "menneen maailman henki" mutta sopii ihan älyttömän hyvin yhteen noiden housujen kanssa. Kivaa tyttöjen reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nilkkurit olikin muutaman kympin alelöytö ja tykkään niistä kovasti :) Tyttöjen viikonloppureissut on aina takuuvarmaa hauskuutta :)

      Poista
  5. Ihania asuja! Yksinkertaisia muttei tylsiä, kaikissa on jokin juttu. Ja hameesi on aivan ihana, rakastan tuota upeaa viininväriä. Ja käärmenilkkurit ihan napit!
    Taisi reissu jo mennäkin - hauskaa varmasti oli :)
    Tervetuloa arkeen ja uuteen viikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, asut on kyllä ihanan yksinkertaisia ja moneen sopivia :) Reissu oli ja meni ja nyt täytyy saada kaiken juhlimisen jälkeen kiinni arjesta :) Kivaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  6. Oi, tuo satiinihame on ihana ja vaaleanpunertava neulekin, sopii niin hyvin :) Himoksella näytti olevan kunnolla lunta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3. Mitään kinoksia ei sielläkään ollut ja muutamia rinteitä tykitetään vielä, mutta todella toivon, että saavat sinne lisää ihan luonnonluntakin :)

      Poista
  7. Aivan ihanat asut ja upea nainen <3 Tuo satiinihameen väri on hurmaava, itse ostin sellaisen kermanvaalean, mutta tuo houkuttelisi myös!
    Aurinkoista viikkoa Sari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3. Kermanvaalea olisi kyllä aika houkutteleva myös, varsinkin kesää kohden. Satiinihameet on kyllä niin ihania, että niitä voi olla kaikissa väreissä :)

      Poista