Kymmenen hassua kysymystä


Olen nyt bongaillut muutamilta ihanilta bloggaajilta haasteen Kymmenen hassua kysymystä. Tämä voisi sopia hyvin perjantai-illan juttuaiheeksi. Muitakin aiheita olisi varastossa, mutta niistä taas puuttuu kuvamateriaali. Tässä jutussa siis vanhoja kuvia, joita ei ehkä ole blogissa aiemmin näkynyt. Ja toisaalta, en ole vielä koskaan osallistunut haasteisiin, missä kerrottaisiin minusta.Eli koittakaa kestää, pisteet niille jotka pääsevät loppuun saakka...

1. Imetkö hiuksiasi

 Siis what? Taitaa olla täysin mahdotonta, koska onnettomat hiukseni eivät mene suuhun millään. Jos joskus moista olisi tapahtunut, niin olisin ollut niin pieni lapsi eikä muistini yllä ihan tämän tason tapahtumiin. Mutta toisaalta, näin on hyvin joskus pienenä saattanut käydä. Haaveilen ikuisesti pitkistä ja paksuista hiuksista, mutta se jääköön vaan haaveksi ja näin ollen myös hiusten imeminen.


2. Petaatko joka aamu pedin

 Joskus kiireessä voisin jättää petaamattakin, mutta toinen samaisessa sängyssä nukkuva vaatii ehdottomasti petaamista aina, jokaikinen päivä. Ja toisaalta tämä on hyvin perusteltua, koska siellä viettää aikaa myös erittäinen mukavuudenhaluinen koiramme Nelson. Olen vakuuttunut siitä, että petaamatta jättämisen jälkeen löytäisin koiramme tyytyväisenä peiton alta, pää tyynyllä.


3. Mikä on suosikkilaulusi

 Niitä on niin, niin paljon. Jos löydän jonkun hyvän laulun, saatan kuunnella sitä täysillä kymmeniä kertoja peräkkäin, kunnes kyllästyn siihen ja löydän jonkun toisen. Musiikki on minulle todella tärkeää ja kuuntelen sitä usein kotona ja aina kävellessä ja lenkillä. Muuten ei juoksu kulje ollenkaan.
Mutta jos joku klassikko pitäisi valita, niin se voisi olla esimerkiksi  Chris De Burgin Lady in red. Laulussa on vaan jotain niin romanttista... 


4. Mitä mietit kun istut yksin autossa

Ihan kaikkea mahdollista. Mutta toisaalta kuuntelen myös siis musiikkia ja aika täysillä. Ajatusten kulku riippuu yleensä siitä, onko sinä päivänä vuorossa minun "lenkkilista" eli vähän vauhdikkaampaa tai sitten ne hitaat eli "itkulista".  Viime aikoina ajatukset tosin ovat olleet usein itse autossa, pohdin koska sen ruostunut pohja tiputtaa minut tielle ym muuta mukavaa ja millä ajelisin seuraavat 10 vuotta.


5. Mikä keittiötavara olisit


Ei kyllä tule mieleen mitään, mutta saattaisin olla vaikka raastinrauta, ihan tyylikkään yksinkertainen esine, mutta ei kannata tuoda näppejä liian lähelle.


6. Mikä eläin olisit ja miksi

Haluaisin  olla upea hevonen, joka laukkaisi vapaana merenrannalla. Tai toisaalta, olen hyvin mukavuudenhaluinen, niin olisinko kuitenkin koira. Koiralle tarjoillaan ruoka valmiina kuppiin, katsotaan ettei syö liikkaa ja liikunnastakin huolehditaan jottei pääse lihomaan. Jep, se voisi olla mun juttu.


7. Mitä teet, kun olet vihainen

Riippuu vähän siitä missä vaiheessa kuukautta ollaan menossa. Jos on huonot päivät ja joku antaa aihetta, niin se todellakin näkyy ja kuuluu. Muuten olen hyvin maltillinen. Jos minua tai läheisiäniä on kohdeltu väärin, olen kieltämättä aika pitkävihainen. Harvemmin joudun olemaan oikeasti vihainen. Surullinen monista asioista sitäkin useammin. Viimeisin asia josta olin sekä surullinen että vihainen oli, kun näin  ihmisen sammuneena ja koiran uskollisena odottavan vieressä.Tämä jäi vaivaamaan mieltäni pitkään. Ja mietin, mitä asialle olisi pitänyt tehdä. Asia oli onneksi ratkennut hetken päästä.

8. Mitä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi


Ihan itselleni ehkä hieman pirteämpää oloa juuri tällä hetkellä. Ja pikkuisen enemmän lihasta sen toisen sijaan. Mitään enempää en voisi itselleni toivoa, olen saanut niin paljon hyvää.


9. Millainen olet humalassa


Tähän olisi tietysti parhaat vastaamaan ne, joiden seurassa olen ollut humalassa. Lähtökohtaisesti tietysti pyrin pitämään juomiseni maltillisena, lasi tai kaksi ja ruuan kanssa sekä käyttäytyä mallikkaasti. Mutta on myös hetkiä ja tiettyjä ystäviä, joiden kanssa menee hieman pidempään ja railakkaammin ja yleensä nauramme vedet silmissä kaikkea, mitä meille elämän aikana on tapahtunut. Eli luulisin siis, että olen ihan hyväntuulinen ilman suurempaa draamaa näin vanhemmiten.


10. Käytätkö hajuvesiä

Kyllä ehdottomasti, joka päivä. Vaikka olisin vain kotona, haluan tuoksua hyvälle.  Erilaiset tuoksut tuovat vahvasti mieleen muistoja ja se onkin osa tuoksujen viehätystä. Kaamein tuoksumuisto taitaa tulla miesten Kouroksesta. On hämmästyttävää, että tuoksu edelleen joskus eksyy nenääni ja silloin on pakko poistua paikalta pikaisesti.


Tässä siis omat vastaukseni. Ja vanhoja kuvia tänne valitsessani tuli vielä yksi juttu mieleen. En osaa hymyillä niin, että hampaat näkyvät, sellaisen taidon ehkä haluaisin itselleni, hymyillä yhtä kauniisti kun ystäväni. Eli lisättäköön tämä kohtaan 8. Ihanaa viikonloppua!
6 kommenttia

 1. Musta näissä kyselyissä on tullut hauskimmat jutut tuosta keittiötavarasta :), niin myös sinullakin!
  Minulta puuttuu muuten myös tuo taito hymyillä niin, että hampaat näkyy. Näyttää aina että irvistän.
  Kivaa lauantaita sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei mennyt kyllä kauaa kun oma keittiötavara tuli mieleeni :) Hassu juttu tuo hymyily, kai se johtuu jotenkin kasvojen anatomiasta tai jostain :) Ihanaa sunnuntaita Outi <3

   Poista
 2. Ihana raastinrauta, hei mielestäni olet todella lämmin ja olisi vaikeaa kuvitella, että voisin saada raastinraudasta viiltoa. Huppelissa olet ihana, lämmin ja rakastava, ihana kuten aina. <3

  Kiva kun teit tämän ja ole pysäyttävän kaunis mm. tuossa profiilikuvassa.

  Suloista sunnuntaita Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Tiia kauniista sanoista <3. Yritän olla ystävilleni ja omille ihmisille vain iloksi, toivottavasti tämä useimmiten onnistuu :) Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 3. Ihan ekana tuli mieleen sun hiukset. Olet usamman kerran kommentoinut niitä onnettomiksi, kuten nytkin, mutta minusta ne on ihanat tuossa ekassa kuvassakin. Sellaiset vähän sotkuiset, mitä aina ihailen, mutten osaa itse laittaa (tai olla sellaisissa).
  Raastinrauta kuulostaa vähän jännittävältä, mistä tietää milloin näpit on liian lähellä? :o)
  Kiva haaste ja voi olla että vastailen itsekin, jos joutilaisuudeltani jaksan...

  VastaaPoista
 4. Kiitti Maarit, hiukset kun ei ole mun lempijuttu, mutta kyllähän ne laittamalla on ihan ok. Hih, ei tarvitse kuule sun pelätä näppejäs mun kanssa, sen voin luvata, mutta muuten mun kanssa voi sattua kaikkea jännää 😋

  VastaaPoista