Vaihtoehto kukkakimpuille

Täytyy myöntää, että minulla on jonkin asteinen pakkomielle tuoreisiin kukkiin. Ahdistus alkaa heti, jos pöydillä, siis kotona, mökillä tai Espanjassa,  ei ole yhtään kukkakimppua. Ja toisaalta, jos kukkakimppu näyttää hieman nuupahtaneelta, on sekin yhtä ahdistavaa.

Kesällä asiaa toki helpottaa luonnon omat kukat. Mutta talvi onkin toinen asia. En ole koskaan uskaltanut laskea, kuinka paljon rahaa kukkakimppuihin mahdan vuodessa kuluttaa.


Nyt olen hieman yrittänyt rauhoittaa tilannetta ja näihin vieroitusoireisiin käy mainiosti vihreät kasvit. Esimerkiksi oma suosikkini käpypalmu näyttää mielestäni kivalle pöydällä. Käpypalmua en tosin ole saanut koskaan montaa kuukautta pysymään elossa. Mutta toisaalta sekin tulee edullisemmanksi, kun jokaviikkoinen tuorekukkakimppu tai kaksi. Toinen suosikkini on pieni sirovuoripalmu.
Ja kyllä, näiden lisäksi keittiöstä siis löytyy myös se kukkakimppu. Tulppaaneja tietysti, koska nyt täytyy ottaa kaikki ilo irti ihanasta tulppaanikaudesta.


Löytyykö muita kukkahulluja, jotka eivät voi elää ilman tuoretta kukkakimppua pöydällä?


4 kommenttia

 1. Minulla on sellaisia kausittaisia kukkahöperökohtauksia ja silloin ostelen leikkokukkia kotiin. Olen onneton viherkasvien kanssa, joten siksi tykkään leikkokukista :)
  Ihania kukkia teidän kodissa on! Kaunista iltaa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Kuule minä olen ihan yhtä onneton viherkasvien kanssa. Mullan vaihto esimerkiksi ole mun juttu yhtään :) Mutta kyllä ne aina hetken kestää ja sitten vaan uusia peliin, jos ei kestä. Mutta tuoreet kukat, ah niin ihania <3

   Poista
 2. Minä olen samanlainen kanssasi. Kotona on oltava koko ajan kukkia, leikkokukkia sekä viherkasveja. Ainut että meidän puput rakastaa vähän turhankin paljon niitä viherkasveja!

  Täytyy vielä sanoa, että tuo taulu on upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, toivottavasti suloiset puput ei kuitenkaan ihan kauhesti niitä viherkasveja mutustele :) Ja taulu on minustakin niin ihana ja jakasaa ilahduttaa aina kun sitä katselen <3

   Poista