Lahjat, jotka valitsin

Äitienpäivässä on aina niin ihana ja erityinen tunnelma sekä kiitollisuus siitä, että saa olla äiti kahdelle ihanalle tytölle. Oman  lisänsä siihen tekee luonto, joka on juuri heräillyt ja siksi tuntuu erityisen upealta. Tänä vuonna tilanne oli tietysti hieman erilainen, mutta ei onneksi estänyt nauttimasta päivästä.Tarjoilun meille hoiti  Sipoon puolella oleva Gumbostrand Konst & Formin Bistro. Kävimme hakemassa sieltä myös vapuksi ruuat ja silloin ruuanhakumatkalla mieheni huomasi minun katselevan kaikkia ihania sisustustuotteita ihaillen. Niinpä hän keksi, että äitienpäivä hoidetaan samasta paikasta. Ruuan lisäksi sain myös valita itse äitienpäivälahjan. Ja kaiken tämän ihanuuden lisäksi siellä on aina esillä upeaa taidetta ja pääsin tutustumaan niihin paremmin.
Koska Gumbostrand Konst & Form on täynnä toinen toistaan ihanampia sisustusesineitä, kirjoja sekä taidetta, niin valinta oli vaikea. Pitkän harkinnan jälkeen valitsin koristeellisen kynttilänjalan, jossa on myös marmoria sekä Janne Laineen viehättävän pienen grafiikkataulun "sunset", joka toi heti mieleen oman issikkani. Mieheni ostoskoriin en enää kehdannut enempää kerätä, mutta itse ostin vielä Gauharin huonetuoksun, joihin ihastuin. Aivan täydelliset äitienpäivälahjat.


Vaikka rakastankin edelleen pakettien avaamista ja yllätyksiä, niin kieltämättä on kiva valita itse juuri ne  mieluisimmat.
Luontokuvat ovat  sunnuntailta Sipoon Gumbostrandista  sekä Herttoniemestä.

Ihanaa loppuviikkoa, toivotaan siitä vähäluminen...

2 kommenttia

 1. Oi miten kaunis tuo kynttilänjalka on. Kivahan se on saada sellaisia lahjoja, joista itse tykkää ja joille tulee käyttöä.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole kaunis, sujahti hyvin vanhojen kirpparilta löydettyjen seuraan :). Ihanaa loppuviikkoa, toivotaan aurinkoa <3

   Poista