Puutarhahommia ja ihanaa luomukosmetiikkaa

*kosmetiikka pr-näytteitä/saatu
Vihdoin aurinkoa, lämpöä ja kesän tuntua. Ensimmäisen vaiheen istutukset kuolivat kylmyyteen, kun taivaalta satoi räntää monena päivänä. Kuolivat sitten istuttamani kesäkurpitsat, kurkut ja kesäkukat. Nyt otetaan uusiksi ja toivotaan, että tällä kertaa onnistuu.Juuri nyt nautin pihamme luumupuiden ja magnolian kukinnasta. Magnolia on selvinnyt elossa kaksi talvea, joten pientä toivoa on sen suhteen myös jatkossa. Viikunapuun viikunatkin näyttävät ihan luupaville ja uusia pikkuviikunoita on tulossa lisää.  Viikuna on ruukussa ja talvehtinut vierasmajassa kylmässä. Ei siis puutarhaan istutettuna kasvina.

Pihatyöt käyvät todellakin työstä, olen uusinut ja raivannut villiintyneitä istutuksia. Jostain syystä nokkonen on vallannut monia nurkkauksia meidän pihasta. Pataan ja kattilaan olen niitä laittanut ja yrittänyt kitkeä mahdollisimman hyvin pois. Mutta eiköhän sieltä taas ensi kevääksi muutamaan ruokalajiin riitä.

Yritän pitää aina hattua päässä puutarhatöissä suojaamassa auringolta,  tämän lisäksi tietysti aurinkosuojaa. Koska muutaman pennosen olen kuluttanut auringon vaurioiden korjaamiseen kasvoilla.
Sain taas juuri sopivasti testiin We Love the Planetin aurinkosuojastickit. Nämä on näppärän kokoiset myös taskussa pidettäväksi ja mukaa otettaviksi.Tulevaisuutta ajatellen, nämä eivät sisällä ollenkaan vettä, joten voin laittaa huoletta käsimatkatavaroihin. Kunhan sen aika joskus koittaa.

Joskus kädet ovat kun tulessa monen tunnin pihatöiden jälkeen ja siihen on taas ihan täydellinen Beatygardenin Kehäkukkavoide ja Kehäkukkaöljy. Laitoin illalla suihkun jälkeen käsille  voiteen, joka on ihanan täyteläinen, mutta imeytyy hyvin. Tämän jälkeen  päälle vielä Kehäkukkaöljy  ja yön jälkeen kädet ovat taas valmiit päivän puutarhatöihin. Tähän sarjaan kuuluu myös ihana Mustaherukka-kehäkukka-pesuvoide, joka sopii käsille, hiuksille ja koko vartalolle. Pesuvoidetta kuluu juuri nyt todella paljon ja mustaherkkua sattuu olemaan minun lempimarja ja lempituoksu. Pesuvoide on sulfaatiton ja  nämä ovat luomukosmetiikka eli ihan  täydellisiä puutarhurille.


Ihanaa loppuviikkoa ja nauttikaa upeasta luonnosta <3

4 kommenttia

 1. Pala paratiisia!! <3
  Ja kehäkukkavoide on jokaisen puutarhurin paras ystävä.
  Kauniisti kukkii piha ja magnoliakin. <3
  Pitääkin laittaa tuo sarja muistiin kun mustaherukka kuuluu omiinkin suosikeihini ja kehäkukkaöljy olisi erinomainen minullekin!

  Auringon hellimiä päiviä sinne!
  P.S. Täällä kaikki hyvin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten ehkä tiedät, että minun istutustaidot on aika vaatimattomat, joten vau 😊. Nämä tuotteet on kyllä ihania laittaa päivän hommista kärsineille käsille. Ihana kun siellä kaikki ok ❤️. Siellä on hoidettu muutenkin mallikkaasti tämä epidemia ❤️ Ikävä sinne on kyllä kova...

   Poista
 2. Ihania kuvia Sari <3 Tosiaan pitää hyvin itsensä suojata. Meillä on nyt uusi ohjeistus töissä, että pitää olla mahdollisimman paljon ulkona. Minun työssäni se tarkoittaa n.4h päivässä ja on kyllä erityisen tärkeää suojata ihoa auringolta.
  Ihanaa torstaita sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Kiityi ❤️. Kyllä suojaaminen todella kannattaa, jos haluaa pitää huolta ihosta. Ja ymmärrettävästi ulkoilu on nyt se juttu. Ihanaa loppuviikkoa ❤️

  VastaaPoista