Uuden arjen ylellisyyttäJos tässä ikävässä poikkeusajassa on ollut jotain hyvää, niin se, että ystävillä ja ystäville on nyt enemmän aikaa. Kalenteri on tyhjä tapahtumista, matkoista ja muista menoista. Nyt kun tilanne sallii jo pienimuotoiset tapaamiset, treffiaikataulujen sovittaminen onkin ihanan helppoa. Pikainen katsaus sääennusteisiin, parhaan aurinkohetken valitseminen, termoskannuun kahvia ja treffit puoliväliin tai muuten vaan jonnekin ihanaan paikkaan. Minulle se tarkoittaa aika usein merenrantaa. Eilen sovimme ulkokahvitreffit Sopusointuja-blogin Maaritin kanssa.


Jännä miten erilainen merenranta onkaan Lauttasaaressa verrattuna omaan Itä-Helsinkiläiseen merenrantamaisemaani. Pieni maisemanmuutos todella antaa ihanan lisän treffeille.

Keväällä merenrantaan ei tietenkään voi  lähteä ilman kameraa.

Ja toisaalta, kun kaksi vaatteita rakastavaa naista treffaa, liitetään siihen tietysti mahdollisuuksien mukaan myös ihanat vaatteet. Poikkesimme Lauttasaaressa sijaitsevan Villa Tremondon outlet-myynnissä, he tuovat maahan monia minun lempimerkeistä. Ihan tyhjin käsin sieltä ei tietenkään voinut lähteä, mutta palaan näihin myöhemmin.


Pikkuhiljaa kalenterit taas täyttyvät töistä, menoista ja ehkä mökkeilystä. Mutta olisipa ihanaa, jos tämä aika olisi opettanut ihmisille olemaan enemmän yhteydessä ystäviin ja perheeseen.
Tapaamisten ei aina tarvitse olla suurta ja suunniteltua, pienetkin hetket riittävät tekemään viikosta paremman.

Ihanaa loppuviikkoa <3

9 kommenttia

 1. Ihana tapaaminen teillä! Kohta alan minäkin jo mökkihöperöityä ja mahdanko enää osata ollakaan ihmisten seurassa ...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä varmasti. Kohta tilanne toivottavasti hieman rauhoittuu ja sitten sinulla on hyvää aikaa tapailla ihmisiä :) Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Ihanat naiset rannalla!
  Ulkoilutreffit ovat kyllä nousseet arvoon arvaamattomaan koronan myötä. On ihana voida tavata ystäviä ulkoilun ja reippailun merkeissä. Vaikka olen toki tehnyt sitä aiemminkin, nyt teen vielä enemmän, ja uskon, että tämä uusi linja jatkuu vielä sittenkin, kun tämä tilanne tästä taas normalisoituu.
  Lisäksi olen ottanut tavaksi parin kauempana asuvan ystävän kanssa käydä yhteisellä lenkillä niin, että olemme puhelinyhteydessä toisiimme. Nykytekniikalla se onnistuu varsin hyvin: luurit päähän ja puhelin taskuun niin saa kädetkin kunnolla liikettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuo kävely ja puhelusysteemi kuullostaa ihan mahtavalle, pitää ottaa käyttöön. Ja tosiaan olisi ihanaa jos tämä ystävien kanssa useammin soittelu jatkuisi, vaikka kiireet lisääntyisikin. Koska ystävät on ❤️. Kivaa loppuviikkoa ❤️

   Poista
 3. Ai että miten piristävä aamupäivä se olikin! Ihana valo, ne linnut ja meren tuoksu - ja meidän löydöt! Piristi kummasti tätä hiljaista arkea tuo rauhallinen kahvihetki - ainoa mitä jäin kaipaamaan, oli kuva kun sä lipsahdat tuolta kiveltä, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana päivä ja sopivasti kaikkea kivaa ❤️. Heh, mä lupaan laittaa sen kuvan seuraavaan juttuun, onhan se hauska😊

   Poista
 4. Mielettömät kuvat ja ihanat te. <3 Onneksi me treffataan sitten teillä, sillä heti mietin kahvit ja kaikki, että hehe missä vessa. Pus ihana Sari ja halit loppuviikkoon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ❤️ Hih, totta, kahvi on huono just siksi mutta voihan sitä mukiin laittaa vaikka lämmintä keittoa. Ihanaa nähdä sut pitkästä aikaa ❤️. Sulle on tosiaan pikkiksen vessa ihan privaattikäytössä 😊.

   Poista
 5. Meillä Lauttasaaressa onkin mahtavat ulkoilumaastot.

  En ole tänä aikana tavannut ketään ystäviä, nyt on juhannuksenvietto ystävien kanssa suunnitteilla ja yksiä lakkiaisiakin luultavasti vietetään pienimuotoisesti. Hiljalleen elämä alkaa toivottavasti palautua edes vähän normaaliin suuntaan.

  VastaaPoista