Sinisen sävyjä

Sininen on varmaan suosituin kaikista väreistä ja tämän huomaa, kun kiinnittää hieman huomiota asiaan. Eikä ihme, onhan se jotenkin luotettava ja vakaa perusväri, vaikka sävyjä toki on runsaasti. Itse sisustin aikoinaan nuorena rouvana uutta kotiamme runsaastikin sinisellä. Näin varmaan moni muukin. Sitten tuli kyllästyminen, trendit muuttuivat ja sininen sai pikkuhiljaa lähteä kokonaan.


Nykyään joudun  hieman etsimään sinistä sävyä kotoa ja vaatteista. Farkkuja tietysti löytyy mutta keväinen ostos eli paitammekko onkin yllättäin sinivalkoinen.  Ja nyt minusta väri pieninä paloina on ihanan piristävä ja raikas.
 

Ihan ensimmäisen kerran löytyy myös kynsilakassani sinisen sävyjä. Sen voisi yhdistää mummoni vanhaan rintakoruun, jok on suunnattoman kaunis ja ajattelin ottaa sen jollain tavalla käyttöön.

Muita sinisen sävyjä en onnistunut tällä hetkellä löytämään. Mutta jos katsotan hieman laajemmin, niin ne rakkaimmat maisemat ovat juuri niitä sinisiä eri sävyissä.


2 kommenttia

 1. Sininen on ihana väri - olipa se muodissa tai ei. Sydän lämpenee sille silti aina. Mulla on vaaleansinisiä paitiksia farkkujen lisäksi ja yksi sinikukallinen mekkokin - ne toimivat tilanteessa kuin tilanteessa.
  Mummosi koru on ihana, ota ihmeessä se käyttöön!
  Huomiseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää mallailla korua jonkun asun kanssa :) Sininen on minulla tosiaan vain pieninä ripauksina, mutta vaaleansininen paitis on kyllä ihan klassikko. Ihana nähdä <3

   Poista