Ihana monday TO sunday HOME


Ihana monday TO sunday HOME on saapunut vihdoin hieman lähemmäksi minua. Espoon liikkeen lisäksi nyt liike löytyy myös siis Helsingistä Lauttasaaresta.  

Kävin yhtenä sateisena ja tuulisena syyspäivänä tutustumassa liikkeeseen. Ulkoilun jälkeen sisälle saavuttua oli tunne, kun olisi tullut aivan toiseen todellisuuteen. Niin kaunis, kodikas ja harmooninen tunnelma oli.

Olen jo hetken aikaa etsinyt vaaleita, rustiikkisia astioita ja täältä niitä löytyy. Samoin ihanat puiset tarjottimet, korit sekä kirjat. Puhuttakaan pehmeistä neuleista ja muista vaatteisesta ja asusteista. 
Lauttasaaren monday TO sunday HOME -myymälä löytyy  osoitteesta Kiviaidankatu 2 B, 3. krs. Sisäänkäynti saattaa herättää hieman hämmenystä ensikäynnillä, mutta rohkeasti sisään vaan, sieltä se löytyy kaikkine ihanuuksineen ja mainittakoon vielä, että liiketila on todella suuri ja sopii mainiosti shoppailupaikaksi näinä aikoina.


8 kommenttia

 1. Onpa kyllä aivan ihanan näköinen paikka. Joku kori ja astioita olisi varmasti lähtenyt tuolta mukaani kotiin.
  Kaunista viikonloppua sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan, koska minullakin lähti astioita 😊. Ihana paikka on. Kivaa viikkoa ❤️

   Poista
 2. En ole vielä ehtinyt, vaikka liike onkin tässä ihan omilla huudella. Ihanalta kyllä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä, pimeä aika edessä niin ehdit vielä monet kerrat sinne fiilistelemään ja shoppailemaan 😊

   Poista
 3. Tuo on ihana paikka teille pääkaupunkiseutulaisille! Harmi, kun ei ole verkkokauppaa eivätkä lähetä tuotteita postitse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin harmi, ettei nettitilausta, mutta onneksi saman tyylistä saa muualtakin ja voi tilata. Mutta ainahan olisi kiva käydä ihan paikan päällä. Ihanaa viikkoa ❤️

   Poista
 4. Oho...mondat TO sunday JOME on avannut liikkeen ihan työpaikkani lähelle. Tosin en ole fyysisesti ollut konttorilla maaliskuun jälkeen. Tuo on vanha Novitan lankatehdas, joka on muutettu toimistoiksi kun muutti sieltä joskus pois. Ihana loft-henkisyys sopii liikkeelle. Täytyy laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Ei muuta kun sinne suuntaa vierailulle syksyn piristykseksi 😊

   Poista