Keittiön sisustus siirtyy talviaikaan

 

Aiemmin tein jutun meidän keittiön sisutuksesta ja siitä miten lisään tunnelmaa keittiöön ( täällä). Nyt on aika lisätä hieman panoksia ja siirtää myös keittiö talvaikaan. Hyggeillä oikein urakalla myös keittiössä. Meillä keittiön talviaika tarkoittaa yleensä kahta asiaa.

Kiettiön sisustus muuttuu sillä, että lasiterassilla oleva rottinkisohva siirtyy sisälle ikäänkuin talvisäilytykseen. Ainakin Nelson rakastaa tätä muutosta. Ihana pehmeä peti lähellä ruuanvalmistuspaikkaa.

Toinen on leivinuunin aktiivisempi käyttö. Koska talvella tulee tehtyä enemmän haudutettavia patoja, on leivinuuni siihen ihan paras. Samalla saa lämmitettyä taloa ja elävä tuli tietysti myös lisää keittiön viihtyisyyttä pimeinä talvi-iltoina.

 
 
Näiden lisäksi kukkia, kynttilöitä ja glögiä, niin on mukava  sohvalla odotella lihapadan valmistumista.

Tunnelmallisia syyspäiviä ja talviaikaa <3


4 kommenttia

 1. Takat ja leivinuunit levittävän lämmön lisäksi myös kotiin ihanan tuoksun.
  Onpa kiva pehmoinen pesä tuo rottinkisohva, en yhtään ihmettele, että Nelson siinä viihtyy.
  Ihanaa iltaa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elävä tuli on aina niin ihana ja tietysti se lämpö. Sitä tarvitaankin nyt. Ihanaa marraskuun alkua sinulle Outi ❤️

   Poista
 2. Kaunista, niin kaunista. Niin paljon saa vaihtelua tosiaan sillä, että vaihtelee tavaroiden paikkaa, ottaa mukaan jonkin kauteen liittyvän esineen. Ja tuo keittiön taulu on ihana.
  Meillä on takka keittiön ja olkkarin välissä, mutta ei olla vielä yhtään kertaa lämmitetty sitä - on olevinaan urakka hakea vajasta puita siihen ;)
  Mä laittelin eilen kynttilöitä sinne tänne valkoisten kukkien kaveriksi ja tuli niin kodikas ja juhlava olo heti.
  Ihanaa sunnuntaita Sari <3

  VastaaPoista
 3. Kiitti ihana ❤️. En kyllä voi uskoa, että teillä ei ole ollut takka käytössä. Nyt vaan puut sisään ja takkaa lämmittelemäön. Tunnelmallista sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista